PTT 1. Lig'in yeni ekibi Altınordu, Arif ve Sinan'la sözleşmelerini uzattı

PTT 1. Lig'in yeni ekibi Altınordu, oyuncuları Arif Morkaya ve Sinan Osmanoğlu ile sözleşmelerini 2016-2017 sezonunun sonuna kadar uzattı.İzmir ekibi, Altınordu, Murat Cömert, Engin Güngör ve Gökhan Yılmaz’ın ardından Sinan Osmanoğlu ile...

Google Haberlere Abone ol
PTT 1. Lig'in yeni ekibi Altınordu, Arif ve Sinan'la sözleşmelerini uzattı

PTT 1. Lig'in yeni ekibi Altınordu, oyuncuları Arif Morkaya ve Sinan Osmanoğlu ile sözleşmelerini 2016-2017 sezonunun sonuna kadar uzattı.

İzmir ekibi, Altınordu, Murat Cömert, Engin Güngör ve Gökhan Yılmaz’ın ardından Sinan Osmanoğlu ile Arif Morkaya’nın da sözleşmelerini uzattı. Futbol Direktörü Murat Dizdar, yapılan anlaşma gereği iki oyuncunun da 2016-2017 sezonu sonuna kadar kırmızı lacivertli formayı giyeceklerini açıkladı.

İki sezon önce Altınordu’ya gelen stoper Sinan Osmanoğlu, 64 lig maçında forma giyip istikrarlı bir grafik çizerken 7 gol, 1 asistlik bir performans sergilemiş, sözleşmesini geçen sezon 1 yıl daha uzatmıştı.

2012-2013 sezonu devre arasında 1461 Trabzonspor’dan gelen Arif Morkaya da 1,5 yılda 46 kez görev yaparken 3 gol, 3 asistlik performansıyla orta sahanın değişmez oyuncusu olmuştu.

İki futbolcu da Altınordu’da kalmaktan mutlu olduklarını söyleyerek, "Üçüncü Lig’de şampiyon olan kadronun neredeyse tamamına yakını aynı başarıyı 2. Lig düzeyinde de yakaladı. Bize iki kupa kazandıran arkadaşlık, güven, huzur ve çalışma ortamını yeni sezonda da devam edecek." dediler.

CİHAN

Yorumlar