PTT 1. Lig play - off final mücadelesi öncesi gerginlik

İstanbul BBSK ve Balıkesirspor'un ardından Spor Toto Süper Lig'e çıkacak 3. takım, bu akşam oynanacak PTT 1. Lig play off finalinde Mersin İdmanyurdu - Samsunspor maçının ardından belli olacak. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat...

Google Haberlere Abone ol
PTT 1. Lig play - off final mücadelesi öncesi gerginlik

İstanbul BBSK ve Balıkesirspor'un ardından Spor Toto Süper Lig'e çıkacak 3. takım, bu akşam oynanacak PTT 1. Lig play off finalinde Mersin İdmanyurdu - Samsunspor maçının ardından belli olacak. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 17.30'da başlayacak maç öncesinde cezalı olan Samsunsporlu taraftarların Mersin İdmanyurdu tribünlerinden bilet alması gerginliğe neden oldu.

Stat içinde görev alan emniyet güçleri, Fenerium alt tribünden bilet alan yaklaşık 500 Samsunsporlu taraftarları, Türk Telekom Tribünü'ne aldı. Bu arada Mersin İdmanyurdu taraftarları da 'Samsun dışarı', 'emniyet Samsun'u dışarı çıkart' tezahüratlarında bulundu.

PTT 1. Lig'de Samsunspor ile Ankaraspor arasında oynanan play-off yarı final ilk maçında kırmızı - beyazlı taraftarların çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle PFDK, Samsunspor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası vermişti. Final mücadelesi öncesinde az sayıda Samsunsporlu kadın ve çocuk taraftar da tribündeki yerlerini aldı.

FİNAL ÖNCESİ İLK 11'LER BELLİ OLDU

Bu arada Spor Toto Süper Lig'e çıkacak son takımı belirleyecek play off final maçı öncesinde ilk 11'ler belli.

Play off final maçında hakemler ve takım kadroları şöyle:

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Kemal Yılmaz

Mersin İdmanyurdu: Ahmet Şahin, Ali Tandoğan, Mitrovic, Anıl Karaer, Nurullah Kaya, Murat Ceylan, Ben Yahia, Berkan Afşarlı, Güven Varol, Emrah Bozkurt, Mehmet Yıldız

Samsunspor: Furkan Köse, Cemil Adıcan, Fatih Kılıçkaya, Musa Aydın, Musa Sinan Yılmazer, Umar, Murat Akyüz, Adnan Güngör, Ahmet Burak Solakel, Taha Yalçıner, Eldin Adilovic.

CİHAN

Yorumlar