PTT 1. Lig fikstürü çekildi

PTT 1. Lig'de 2014-2015 sezonu fikstürü bugün İstanbul'da çekildi. Ligde maçlar 30-31 Ağustos'ta yapılacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak. Sezon 24 Mayıs 2015'te sona erecek.Grand Tarabya Otel'de gerçekleştirilen kura çekimine TFF Yönetim...

Google Haberlere Abone ol
PTT 1. Lig fikstürü çekildi

PTT 1. Lig'de 2014-2015 sezonu fikstürü bugün İstanbul'da çekildi. Ligde maçlar 30-31 Ağustos'ta yapılacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak. Sezon 24 Mayıs 2015'te sona erecek.

Grand Tarabya Otel'de gerçekleştirilen kura çekimine TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, yayıncı kuruluş temsilcileri ile kulüp başkanları ve PTT 1. Lig'de mücadele edecek kulüplerin temsilcileri katıldı.

Kuranın ardından kulüp temsilcileri açıklamalarda bulundu. Bu sene PTT 1. Lig'e yeniden çıkan Giresunspor'da yönetici Erda Abonaz, geçtiğimiz sene güzel bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, "Bu sene daha başarılı olacağız inşallah. Ligin ilk haftasında Samsunspor ile oynayacağımız için sevindik. İki Karadeniz takımı olduğu için. Ayrıca Giresunspor bu sene üst sıralara oynayacağını ümit ediyorum." dedi.

Orduspor yöneticisi ise "Güzel bir kura. Kayserispor kuvvetli bir takım. Ama biz kendi sahamızda bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Güzel bir başlangıç yaparız ilk hafta itibarı ile. Biliyorsunuz 75 puanla biz Süper Lig'e çıkamadık. Bir şansızlık oldu. Belki de birinci ligde bu ilktir. En azından bu sene hedefimiz ilk altı." diye konuştu.

Bucaspor Basın Sözcüsü Erdal Geçgen de yaptığı açıklamada kuranın Türk futboluna hayırlı olmasını diledi. İlk maçlarını kendi evlerinde yine bir İzmir takımı olan ve bu yıl PTT 1. Lig'e çıkan Altınordu'ya karşı oynayacak olmaları hakkında ise Geçgen, "İlk maçımız kendi sahamızda. Ve Altınordu ile olması bizim için bir Ege ve İzmir derbisi olacak." yorumunda bulundu.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşen Antalyaspor'dan yönetici Savaş Çetin ise yaptığı açıklamada, "Bu ligde tüm takımlar kuvvetli. Kurada ilk hangi takımın çıkması fark etmez. Çok zevkli bir lig. Bunu da yıllardır ispat ediyor." diyerek, şöyle konuştu:

"Bizim hedefimiz Antalyaspor olarak geldiğimiz yere geri dönmek. Tekrardan birinci lige dönmek. Çünkü Antalyaspor bunu hak ediyor. İnşallah her şeyin hayırlısı olsun. İlk haftada Karşıyaka'ya gideceğiz. Bir sıcaktan başka bir sıcağa. Farketmiyor çıkıp oynayacağız ve inşallah da sezona kazanarak başlarız." değerlendirmesinde bulundu.

PTT 1. Lig'de 2014-2015 sezonu 30-31 Ağustos 2014'te başlayacak ve 23-24 Mayıs 2015'te sona erecek.

Fikstür çekimi sonrası ilk haftanın maç programı şöyle oluştu:

Ankaraspor - Elazığspor

Manisaspor - Alanyaspor

Karşıyaka - Antalyaspor

Orduspor - Kayserispor

Adana Demirspor - Denizlispor

Bucaspor - Altınordu

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Boluspor

Şanlıurfaspor - Adanaspor

Samsunspor - Giresunspor

CİHAN

Yorumlar