Profesyonel Futbolcular Derneği, Dünyagöz ile anlaşma yaptı

Profesyonel Futbolcular Derneği ile Dünyagöz Hastaneleri arasında göz muayenesi anlaşması yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Profesyonel Futbolcular Derneği, Dünyagöz ile anlaşma yaptı

Profesyonel Futbolcular Derneği ile Dünyagöz Hastaneleri arasında göz muayenesi anlaşması yapıldı.

İstanbul Etiler’de bulunan Dünyagöz Hastanesi’nde yapılan anlaşmaya, Profesyonel Futbolcular Derneği (PFD) Başkanı Ayhan Akbin, hastane yönetim kurulu üyesi Gülferi Yıldırım, doktorlar, Nilüfer Köylüoğlu ve Elvan Yalçın katıldı.

Yapılan anlaşmaya göre faal futbolu bırakmış tüm eski futbolcular ve aileleri, Dünyagöz Hastaneleri’nde göz sağlığı kontrollerini rutin bir şekilde yapabilecek. Anlaşma öncesinde kısa bir açıklama yapan başkan Ayhan Akbin, eski futbolcuların zorluklarından bahsederken, kendilerine hiç bakmadıklarını hele de göz sağlığı hiç akıllarına gelmediğini söyledi. Akbin, şöyle konuştu:

"Yardıma muhtaç ve sıkıntıda olan bir sürü eski sporcumuz var. Sağlıklarını çok ihmal ediyorlar. Hele de göz akıllarına bile gelmiyor. Hal böyleyken kutsal bir iş yapan göz sağlık ekibine ben teşekkür ediyorum. Burada muayene için bize destek olacaklar. Faal futbolu bırakmış olan eski futbolcuların ve ailelerinin bu anlaşmadan yararlanacak olması güzel. İnşallah çok geç kalmadan göz problemi olan sporcularımızın sağlıklarına kavuşması için ne kadar göz kurtarırsak faydalı olur. Bu çok önemli."

Öte yandan doktorlar Nilüfer Köylüoğlu ve Elvan Yalçın da kısa bir görsel anlatım yaparak göz sağlığı hakkında bilgi verdi. Doktor Elvan Yalçın ve Nilüfer Köylüoğlu, bu tür projeleri faal sporcular içinde yapmak istediklerini, gerekirse UEFA’nın bunu zorunlu hale gelmesini sağlamak için adımlar atılabileceğini söyledi.
CİHAN

Yorumlar