Primer Hastanesi ve Royal Halı Basketbol arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

Özel Primer Hastanesi ile Royal Halı Basketbol takımı arasında 2 yıllık sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzalandı.

Google Haberlere Abone ol
Primer Hastanesi ve Royal Halı Basketbol arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

Özel Primer Hastanesi ile Royal Halı Basketbol takımı arasında 2 yıllık sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzalandı. Primer Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine hastane Başhekimi Mehmet Nihat Okuducu, Royal Halı Basketbol Takımı Başkanı Metin Uzer ile As Başkan Cihan Dağcı katıldı.

Gaziantep Royal Halı Basketbol takımı ile sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bir sağlık sponsorluğu anlaşması yapmaya karar verdiklerini dile getiren Başhekim Okuducu, takıma hem maddi hem de manevi anlamda her türlü desteği sonuna kadar vereceklerini vurguladı. Okuducu, "Şehrimizde yeniden basketbol aşkını canlandıran takımımıza hem teşekkür ediyoruz, Primer ailesi olarak da bu çorbada ne kadar tuzumuz olursa sonuna kadar onların yanında olacağımızı ifade etmek istiyoruz. Bu sponsorluğumuzu uzun periyotlu olarak sürdürmek istiyoruz." dedi.

BAŞKAN UZER: ÖNÜMÜZDEKİ İKİ MAÇI KAZANIP İLK YARIYI GÜZEL KAPATMAK İSTİYORUZ

Gelen yeni hocanın transfer isteği olduğunu dile getiren Başkan Uzer, bu yönde çalışmaların sürdüğünü kaydederek, "Önümüzde 2 maç var, bu iki maçı da alarak inşallah ilk yarıyı güzel bir yerde kapatmak istiyoruz." diye konuştu.

Avrupa’da da güzel bir ivme yakaladıklarını belirten Uzer, "Geçen sezonun şampiyon takımı Rusya temsilcisini her iki maçta da yenerek bu ligde ne kadar iddialı olduğumuzu kamuoyuna göstermiş olduk. Ben inanıyorum ki bu gruptan da çıkarak çeyrek finalde daha başarılı bir şekilde finale kadar gideceğimizi düşünüyoruz." ifadelerine yer verdi.

Verilen sponsorluktan dolayı Primear hastanesine teşekkür eden Uzer, imzalanan anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi. Konuşmalarının ardından 2 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı.
CİHAN

Yorumlar