Prandelli: Uruguay maçına daha iyi hazırlanmamız lazım

Brezilya'da düzenlenen FIFA 2014 Dünya Kupası D Grubu'nda dün akşam Kosta Rika'ya 1 - 0 yenildikleri maçın ardından İtalya'da teknik direktörü Cesare Prandelli, rakibin galibiyeti hak ettiğini söyledi.Prandelli, Kosta Rika'nın savunmada ve ileride...

Google Haberlere Abone ol
Prandelli: Uruguay maçına daha iyi hazırlanmamız lazım

Brezilya'da düzenlenen FIFA 2014 Dünya Kupası D Grubu'nda dün akşam Kosta Rika'ya 1 - 0 yenildikleri maçın ardından İtalya'da teknik direktörü Cesare Prandelli, rakibin galibiyeti hak ettiğini söyledi.

Prandelli, Kosta Rika'nın savunmada ve ileride daha organize ve başarılı olduğunu, kendilerinin ise düşük tempoyla başladıklarını belirtti. Yapılan hataları düzeltme adına çalışıp Uruguay maçında turu geçmek için sahaya çıkacaklarını kaydeden teknik direktör Prandelli, "Uruguay maçı zor bir maç olacak o yüzden bu maça daha iyi hazırlanmamız gerek." dedi.

Kosta Rika'nın turnuvaya hem mental hem fiziksel olarak çok daha iyi bir şekilde hazırlanarak geldiğini ifade eden Prandelli, bu başarının hiç de şaşırtıcı olmadığına, tam donanımlı ve kaliteli bir takım olduklarına, bu düşüncelerini onların zor zamanlarında da dile getirdiğini hatırlattı.

Oyuncularıyla ilgili de konuşan Prandelli, Pirlo'nun elinden geleni yaptığını düşündüğünü, sadece onun değil birçok oyuncunun yorgun olduğunu gördüğünü kaydetti. Balotelli'nin ise ilk yarıda gayet başarılı olduğunu; ancak ikinci yarıda gerekli yardımı alamadığını aktardı.

CİHAN

Yorumlar