Prandelli: Balotelli'den daha fazla gol bekliyorum

Brezilya'nın ev sahipliğinde düzenlenen FIFA 2014 Dünya Kupası şampiyonası D grubundaki ilk maçında İngiltere'yi 2-1 ile geçen İtalya milli takımı teknik direktörü Cesare Prandelli, sonuçtan memnun olduğunu ve Balotelli'den daha fazla gol...

Google Haberlere Abone ol
Prandelli: Balotelli'den daha fazla gol bekliyorum

Brezilya'nın ev sahipliğinde düzenlenen FIFA 2014 Dünya Kupası şampiyonası D grubundaki ilk maçında İngiltere'yi 2-1 ile geçen İtalya milli takımı teknik direktörü Cesare Prandelli, sonuçtan memnun olduğunu ve Balotelli'den daha fazla gol beklediğini kaydetti.

Maç sonrası basın toplantısında konuşan deneyimli teknik direktör Cesare Prandelli, İngiltere gibi güçlü bir ekibe karşı alınan galibiyetten memnun olduklarını ancak maçın sonuna 5 dakikalık uzatma eklenmesini absürt bulduklarını ifade etti. Prandelli, Buffon'un sakatlığında kaleyi koruyan Sırıgu'nun Buffon'u aratmadığını belirtirken Balotelli'den kaç gol beklediği sorusuna "Potansiyeli çok yüksek bir oyuncu. Son vuruşlarda biraz daha gayret ederse çok daha fazlasını atacağına inanıyorum" dedi.

CİHAN

Yorumlar