Potuk: Elazığspor'u yenerek deplasman kayıplarına son vereceğiz

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Alper Potuk, takım olarak kendilerine güvendiklerini ve Elazığspor maçını kazanarak; 3 haftadır deplasmanda yaşadıkları puan kayıplarına son vermek istediklerini ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Potuk: Elazığspor'u yenerek deplasman kayıplarına son vereceğiz

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Alper Potuk, takım olarak kendilerine güvendiklerini ve Elazığspor maçını kazanarak; 3 haftadır deplasmanda yaşadıkları puan kayıplarına son vermek istediklerini ifade etti.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Alper Potuk, Kasımpaşa maçında alınan 3 puanın önemine, yine bu maçta gösterdiği başarılı performansına, şampiyonluk yolundaki inançlarına ve Pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Elazığspor maçına değindi.

Kasımpaşa maçında atmosferin çok iyi olduğunu ifade eden genç oyuncu, "Geçen hafta Sivasspor’a kaybettikten sonra Kasımpaşa maçının önemini ve maçın zor geçeceğini 1 haftadır aramızda konuşuyorduk. Böyle bir maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Maç günü saat 14.00’de Bağdat Caddesi’nde başlayan bir gösteri vardı. Onu görünce maçın önemi daha da artmıştı. Sahaya girdiğimizde bu atmosferi yaşadık. Stadımızda çok iyi bir atmosfer vardı." dedi.

Kasımpaşa gösterdiği başarılı performanstan dolayı taraftarlar tarafından ayakta alkışlanan Alper, o anı şu ifadelerle anlattı:

"Çok mutlu oldum, çok gururlandım. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Bu destek daha çok oynama ve daha çok maç kazanma isteğimi de arttırıyor. İnşallah biz oynadıkça böyle devam eder. Taraftarlarımız da böyle devam eder. Artık deplasman mağlubiyetlerine son vermek istiyoruz.

Bizim için önemli olan Kasımpaşa maçıydı. 2 maç üst üstte kaybettikten sonra Fenerbahçe gibi bir takımın 3 maç üst üstte kaybetmesi alışagelmiş bir şey değil. Bizde bunun bilincindeydik. Bu maçı kazanmak için her şeyimizi verdik. 3 maçtır deplasman maçlarını kaybediyoruz, artık deplasman mağlubiyetlerine son verme zamanı. İnşallah Elazığ’da başlatıp, öyle devam edeceğiz. Elazığspor deplasmanından 3 puanla dönersek; sonra içeride Gençlerbirliği maçımız var. Onu da aldığımız takdirde ben yine puan farkını açacağımızı düşünüyorum. Puan farkı açıldıkça son haftalarda, inşallah şampiyon oluruz."

Takım olarak kendilerine güvendiklerinin altını çizen Alper Potuk, baskı ve stres yaşamadıklarını ifade ederek, "Eskişehirspor maçı 1-1 eşitlikle devam ederken; üstünlük bizdeydi ve golü ararken, top kaybı sonrasında gol yedik. Kötü oynadığımız ve baskı altında kaldığımız gibi gösteriliyor ama ilgisi yok. Sonra Sivasspor maçı, 4-5 net pozisyonumuz var. sonra yanlış kararla mağlup olduk. Biz kendimize güveniyoruz. En iyi şekilde yolumuza devam ediyoruz." sözlerini noktaladı.
CİHAN

Yorumlar