Potanın dev adamlarından lösemili çocuklara destek

Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı, Göztepe Hastane Kompleksi'nde kemik iliği nakli olup sağlığına kavuşan çocukları, aileleriyle birlikte Galatasaray Liv Hospital – Banvit karşılaşmasına konuk etti. Play off yarı final serisinin...

Google Haberlere Abone ol
Potanın dev adamlarından lösemili çocuklara destek

Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı, Göztepe Hastane Kompleksi'nde kemik iliği nakli olup sağlığına kavuşan çocukları, aileleriyle birlikte Galatasaray Liv Hospital – Banvit karşılaşmasına konuk etti. Play off yarı final serisinin en kritik maçlarından biri olan Galatasaray Liv Hospital - Banvit maçını izleyen çocuklar, taraftarı oldukları takımın oyuncularını yakından izleme fırsatı buldular.

Mücadelenin devre arasında tribündeki Ultraslan grubundaki taraftarlar da anlamlı bir destekte bulundular. Ultraaslan taraftar grubu; Dünya Lösemili Çocuklar Haftası'nda lösemi hastalığına dikkat çekmek amacıyla, lösemili çocukların tedavi süresince kullandıkları maskeleri takarak maçı izlediler.

Tedavi olan 12 yaşındaki Alperen Kadir Öztürk ise yaptığı açıklamada, "Bugün burada sağlıklı bir şekilde arkadaşlarım ve ailemle maça gelmiş olmak, oyuncuları yakından izleyebilmek çok güzel bir duygu. Her zaman iyileşeceğim günü hayal ediyordum, hayallerim gerçek oldu. Hastanede tedavi gören diğer arkadaşlarımın da en kısa zamanda iyileşip, yanımda olmasını istiyorum." dedi.

Maç sonunda, Galatasaray Liv Hospital Basketbol Koçu Ergin Ataman ve oyuncu Sinan Güler de, çocuklarla bir araya gelip, hepsiyle tek tek ilgilendiler. Çocuklarla fotoğraf çektirip, sohbet eden Ergün Ataman, "Dünya Lösemili Çocuklar Haftası'nda, sağlığına kavuşmuş çocuklarla bir araya geldik. Onların desteği ve tezahüratları ile bu maçı kazandık." dedi.

CİHAN

Yorumlar