Potada yarı final heyecanı

- Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final ilk maçında yarın Anadolu Efes ile Darüşşafaka Doğuş karşılaşacak

Google Haberlere Abone ol
Potada yarı final heyecanı


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final serisinin ilk maçında, Anadolu Efes ile Darüşşafaka Doğuş yarın karşı karşıya gelecek.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Kazanılmış 3 maç üzerinden oynanacak seride ilk 2 maç ve gerekirse 5. müsabaka Abdi İpekçi Spor Salonu'nda, 3 ve 4. karşılaşma ise Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda yapılacak.

Ligde çıktığı 30 karşılaşmadan 24 galibiyet alarak normal sezonu lider tamamlayan lacivert-beyazlı ekip Anadolu Efes, play-off çeyrek finalinde karşılaştığı Royal Halı Gaziantep'i sahasında 83-71, deplasmanda ise 73-64 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı.

Darüşşafaka Doğuş ise normal sezonu 20 galibiyetle dördüncü sırada tamamlayıp çeyrek finalde Banvit'le eşleşmişti. Bandırma temsilcisini sahasında 77-76, deplasmanda 86-73 mağlup eden yeşil-siyahlılar, yarı finalde Anadolu Efes'in rakibi oldu.


- Bu sezon 4 maçı da Anadolu Efes kazandı


Anadolu Efes, 2015-2016 sezonunda resmi maçlarda dört kez Darüşşafaka Doğuş'a rakip oldu. İki takım arasında bu sezon oynanan 4 karşılaşmayı da lacivert-beyazlı ekip kazandı.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin normal sezonunda oynanan karşılaşmaları 90-71 ve 80-76'lık skorlarla kazanan Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi Top 16 Turu E Grubu'nda karşılaştığı Darüşşafaka Doğuş'u 72-68 ve 84-71 mağlup etmişti.

Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki serinin ikinci maçı 26 Mayıs Perşembe, Ayhan Şahenk Spor Salonu'ndaki üçüncü maç ise 28 Mayıs Cumartesi günü yapılacak.

Yorumlar