Pınar Karşıyaka ilk Türkiye Kupası şampiyonluğunu kutladı

Bu yıl ilk kez Spor Toto Erkekler Basketbol Türkiye Kupası’nı kazanan Pınar Karşıyaka’nın şampiyonluğu, Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Başkan Vekili Yılmaz Gökoğlu ve İcra Başkanı Dr.

Google Haberlere Abone ol
Pınar Karşıyaka ilk Türkiye Kupası şampiyonluğunu kutladı

Bu yıl ilk kez Spor Toto Erkekler Basketbol Türkiye Kupası’nı kazanan Pınar Karşıyaka’nın şampiyonluğu, Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Başkan Vekili Yılmaz Gökoğlu ve İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş’ın evsahipliğinde, takımın yönetici ve basketbolcularının katıldığı yemekle kutlandı. Yemekte konuşan Onursal Başkan Yaşar, “Ben yaşamım boyunca çocuklara ve gençliğe önem verdim. Gelecek nesillerin sağlıklı olması için çalıştım. Bu nedenle spora hep destek oldum. Pınar Karşıyaka’nın, kazandığı başarılara Türkiye Kupası şampiyonluğunu da eklemesi bana büyük gurur yaşattı. Daha nice kupaları hep birlikte kucaklamayı diliyorum.” dedi.

Yaşar Topluluğu’nun Türkiye’de uzun yıllardır basketbola ve spora destek verdiğini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitbaşı ise, “Onursal Başkanımız Selçuk Yaşar’ın liderliğinde Yaşar Topluluğu olarak, yaklaşık 60 yıldır Karşıyaka Spor Kulübü’ne desteğimizi kesintisiz olarak sürdürüyoruz. Pınar Karşıyaka, Beko Basketbol 1. Ligi’nde başarıyla mücadele ediyor. Geçen yıl Eurochallenge Final Four’u Türkiye’ye getirdi ve final oynadı. Yurtdışında da ülkemizi başarıyla temsil ediyor.” şeklinde konuştu. Spor Toto Türkiye Kupası, yemeğin sonunda Selçuk Yaşar ve taraftarlara armağan edildi. CİHAN

Yorumlar