Pilottan kuleye: Maç kaç kaç?

Dünya Kupası Almanya-Fransa çeyrek final maçı sırasında uçakla seyahat eden yolcular için pilot Atatürk Havalimanı kontrol kulesi ile bağlantıya geçti. Pilot kuleye, “Efendim, Fransız ve Alman yolcular 'maçla ilgili bir gelişme var mı?'...

Google Haberlere Abone ol
Pilottan kuleye: Maç kaç kaç?

Dünya Kupası Almanya-Fransa çeyrek final maçı sırasında uçakla seyahat eden yolcular için pilot

Atatürk Havalimanı kontrol kulesi ile bağlantıya geçti. Pilot kuleye, “Efendim, Fransız ve Alman yolcular 'maçla ilgili bir gelişme var mı?' diye sorarlar, yardımcı olabilir misiniz?” diye talepte bulundu.

Dünya Kupası Almanya-Fransa çeyrek final maçı sırasında uçakla seyahat eden yolcular, maçı merak edince pilottan yardım istedi. Binlerce metre yüksekte bulunan yolcular, bu heyecanlarını dindirmek için kabin görevlilerinden maçın gidişatı hakkında bilgi istedi. Kabin memurları da bu talebi pilota iletti. Pilot da yolcuların bilgi alabilmesini sağlamak için Atatürk Havalimanı Kontrol Kulesi ile bağlantıya geçti. Pilot ve kule arasında ki maç konuşması kayıtlara şöyle yansıdı:

Pilot: Efendim Fransız ve Alman yolcular 'maçla ilgili bir gelişme var mı' diye sorarlar, yardımcı olabilir misiniz bu konuda?

Kule: Arayacağım dinlemede kalın

CİHAN

Yorumlar