Pilates Seti Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Forma girme ve sıkılaşma sürecinde yardımcınız olacak pilates seti tercihi yaparken nelere dikkat edilmeli

Google Haberlere Abone ol
Pilates Seti Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Pilates egzersizleri form kazanmak ve zayıflamak için en etkili yöntemlerden. Kas direncini artırmasına ve vücudun esneklik kazanmasına yardımcı olan pilates egzersizlerini uygulamak son derece kolay görünse de pilates seti olmadan tüm antrenmanı uygulamak zor olabilir.

Pilates seti özel bir ürün değildir; pilates yaparken ihtiyacınız olan tüm ürünlerin bir arada bulunduğu paketler olarak hazırlanır ve pilates topu, pilates yoga matı, direnç bandı, pilates çemberi gibi ürünleri tek tek satın almakla uğraşmadan hepsine tek seferde sahip olmanızı sağlar.

Etkili bir pilates setinde bulunması gereken ürünler şunlardır: 

- Antiburst özelliğine sahip pilates topu - Pvc malzemeden üretilmiş yoga matı veya pilates minderi - Pilates ve denge topu - Bel ve kalça inceltmeye yardımcı disk aparatı - Pilates lastiği (120x15) - orta direnç  - Atlama ipi - Süngerli paslanmaz çelikten üretilmiş çiftli el yayı - Pilates toplarını şişirmek için kullanacağınız el pompası
Pilates seti sipariş ederken farklı markaların fiyatlarını karşılaştırmayı unutmayın. Ortalama bir pilates seti fiyatı içerdiği ürünlere göre 50-80 TL arasında değişebilir. Ucuz pilates seti satın almak isterken kalitesiz ürünleri tercih etmeyin, bunun için forumlardan marka hakkındaki yorumları okuyabilir ve ürün yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Yorumlar