Pereira imzayı attı!

Sarı-lacivertli ekibin anlaştığı yeni teknik direktörü Victor Pereira için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nden imza töreni gerçekleştirildi. Törende Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo da buludu.

Google Haberlere Abone ol
Pereira imzayı attı!
 Sarı-lacivertli ekibin anlaştığı yeni teknik direktörü Victor Pereira için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nden imza töreni gerçekleştirildi. Törende Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo da buludu.
Fenerbahçe As Başkanı Mahmut Uslu'nun açıklamaları;
Önümüzdeki sezon ve bir sonraki sezon başarılı olursa sonrasını bilemem ama gelecek sezon şuan anda anlaştığımız isim KAP'a da bildirdik ben hayırlı olmasını diliyorum. Daha önce de menajer olarak Terraneo geldi çalıştık. Yeni hocamıza sorularınız varsa sorabilirsiniz Fenerbahçe ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum.
"Tarihe adımızı yazdırmak için geldik"
Ben burada olmaktan dolayı çok gurur duyuyorum. İstenenleri yapabilmek ve kulübe elimizden gelenin en iyisini verebilrmek için geldik. Büyük tarihi olan bir kulübe geldik ve biz de tarihe adımızı yazdırmak için elimizden geleni yapacağız. Çok kupa kazanan ve kupalarla yaşayan bir kulübe geldim. Ben de kupalarla yaşıyorum ve kulübün neye ihtiyacı olduğunu biliyorum ve elimden geldiği kadar yardımcı olacağım. Umarım sezon sonunda mutlu olmak için bir çok sebebimiz olacaktır.
"Yeteri kadar zekiyim..."
Tabiki öncelikle takımı ve oyuncuları tanıyorum, yeteri kadar zeki bir hocayım ve oyuncular üstünde ders çalışacak gibi çalışmalar yaparak takip ettim. Terraneo ve başkanımız ile bilrikte çok iyi bir kadro kuracağız. Hücum ve agrasif bir oyun oynayan bir akım çıkacak. Oyuunu her zaman domin edeceğiz büyük kulüplere böyle futobl yakışır. Biz hücum oynayacağız ve ihtiyaıcmız olanları kazanacağız umarım.
Şampiyonlar Ligi açıklaması!
Mecburuz ilk maçımıza kadar mecburuz. İyi ve hızlı çalışmak zorundayız. En iyi seviyeye gelmek için uğraşacağız, ilk tur ve Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli. İlk tur maçlarına kadar en iyi seviyeye gelmemiz gerekiyor.
Maçlardan önce uğurunu yapmayı sürdürecek mi?
Aslında bu uğur değil profesyonel bir şey. Her iki kaleye gider ve ceza sahasını kontrol ederim futbol oynamaya uygun mu ona bakarım. Sahanın ölçülerini görmek ve zeminnin durumunu kontrol ederim. Özellikle kaleciler için zemin ne kadar elverişli takımım taktiği uygulayabilir mi? Zemin top oynamaya ne kadar müsait? ama bunun ne şansla ne uğurla hiç bir alakası yok. Ben işe inanırım şans kendiliğinden gelir zaten.
"Ben neysem oyum..."
Duygusal bir hocayım ve duygularımı dışa vuruyorum. Futbolda da bu yönü seçiyorum. Beynimle değerlendiriyorum, beynimle oynadığım kadar. Savaşçı ve rekabetçi bir hocayım. Dolu statlarda oynanır ve tribünler doludur rakipler zordur böyle atmosferler böyle maçlar beni normalde olduğumdan daha fazla motive etmiştir. İşimi yapıyorsam onu ben aktör değilim kendimi gösterme peşinde değildim ben neysem oyum... O son dakikada atılan gol size şampiyonluğu getiriyor. Mutluluğunuzu yerinizde durarak kolarınızı katlayarak kutlayamazsınız. Bütün sezonun emeğinşi taraftarın desteği ve oyuncuların emeklerinin karışılığıydı. Verilen tepki sevinç patlamasaydı.
Transfer için sır vermedi!
Futbolda şöyle bir gerçek vardır. Bunları insanların önünde konuşmazsınız kulüp içinde kendiniz konuşuyrsunuz. Böyle bir sistem vardır. Şuan da bunu basına söylemem gizli kalmalı bazı şeyler şuan söyleyebileceğim gizli kalması ve içeride biz kendi işlemizi tamamlayacağız.

Milliyet

Yorumlar