Pedro Franco: Yarından sonra Kasımpaşa maçını düşüneceğiz

Devre arası hazırlık maçında Almanya Bundesliga 1.Lig ekiplerinden M.Gladbach takımı 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta genç defans oyuncusu Pedro Franco, iyi bir takıma karşı oynadıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Pedro Franco: Yarından sonra Kasımpaşa maçını düşüneceğiz

Devre arası hazırlık maçında Almanya Bundesliga 1.Lig ekiplerinden M.Gladbach takımı 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta genç defans oyuncusu Pedro Franco, iyi bir takıma karşı oynadıklarını söyledi. Franco ayrıca tekrar kararı alınan Kasımpaşa maçı içinde yorumda bulundu.

Franco, “İyi bir takıma karşı, iyi bir hazırlık maçı oynadığına inandık. Benim için forma şansı bulmak mutluluk verici bir şey. Beşiktaş’ta çok mutluyum ve çok sıkı çalışıyorum. Beşiktaş’ta kalmak istiyorum ve forma şansı bulacağıma inanıyorum. Oynayacak oyuncuları hocamız seçiyor ve onun tercihidir. Yarından itibaren Kasımpaşa maçını düşünmeye başlayacağız" dedi.

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Nikola Jurceviç ise bugünkü maçtan bahsetmek istediğini fakat Kasımpaşa maçının tekrarlanacak olmasından dolayı memnun olduklarını söyledi.

Jurcevic, “Bu maç bizim için çok önemliydi. Bundesliga’nın en önemli takımlarından birine karşı oynadık. Birkaç antrenman yaptıktan sonra bu maça çıktık. Bu kampın ilk ve gerçekten çok önemli bir maçıydı. Bugün oyunculardan aldığımız geri dönüşten gayet memnunuz” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar