Pazarspor'da Kübra Terzi yuvaya döndü

Pazarspor Bayan Hentbol takımı transferde ikinci imzayı da eski sporcusu Kübra Terzi'ye attırdı.Hentbol takımının kurulduğu ilk yıl kaleyi koruyan başarılı file bekçisi Kübra Terzi yeniden yuvaya dönerek yeni bir anlaşma imzaladı. İmza...

Google Haberlere Abone ol
Pazarspor'da Kübra Terzi yuvaya döndü

Pazarspor Bayan Hentbol takımı transferde ikinci imzayı da eski sporcusu Kübra Terzi'ye attırdı.

Hentbol takımının kurulduğu ilk yıl kaleyi koruyan başarılı file bekçisi Kübra Terzi yeniden yuvaya dönerek yeni bir anlaşma imzaladı.

İmza töreninde konuşan Kübra Terzi, "Bir yıl aradan sonra yeniden Pazarspor forması giyeceğim için çok mutluyum. İnşallah bu yıl şampiyon olarak Süper Lig'e çıkacağız." dedi.

Pazarspor Kulübü 2. Başkanı ve Genel Sekreter Doğan İnce ise yaptığı açıklamada, "Bayan hentbol takımımızın kadrosunu da oluşturmaya başladık. Büşra’nın ardında Kübra’yı da kadromuza kattık. Transferlerimiz aralıksız devam edecek. Yine güçlü bir kadro kurarak zirveye oynamayı hedefliyoruz." dedi.

2. HAZIRLIK MAÇI 0-0

Bu arada Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor ikinci hazırlık maçında Erzurumspor ile 0-0 berabere kaldı. Yarın sabah yapacağı son idman ile Erzurum kampını sonlandıracak olan Pazarspor bugün oynadığı hazırlık maçında Erzurumspor ile 0-0 berabere kaldı.

Her iki yarıda sahaya farklı 11 ile çıkan Pazarspor ilk yarıda Fethi, Hasan, Devrimcan, Nuh, Aykut, Uğur, Serkan, Hakan, Emre, H.Şükrü ve Nezir 11’i ile mücadele etti. İkinci yarıda Reşat, Taner, Mehmet, Burhan, Eren, Yusuf, Hakan Macit, Kadir ve Mert görev aldılar.

Pazarspor üç günlük bayram tatilinin ardından Nevşehirde toplanıp 3. Etap kampına başlayacak.

CİHAN

Yorumlar