Pazarspor'da Hasan Çelik dönemin başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Pazarspor'da anlaşmaya varılan teknik direktör Hasan Çelik Pazar'a gelip çalışmalara başladı.

Google Haberlere Abone ol
Pazarspor'da Hasan Çelik dönemin başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Pazarspor'da anlaşmaya varılan teknik direktör Hasan Çelik Pazar'a gelip çalışmalara başladı. Bugün ekibi ile Pazar’a gelen tesisleri gezip yönetim ve sporcular ile tanışan Hasan Çelik yarın ilk idmanına çıkacak. Çelik’in yardımcı hocalığını Gökmen Serdar, kaleci antrenörlüğünü Halit Matlı maç analizatörlüğünü ise Murat Baytaroğlu yapacak.

Hasan Çelik yaptığı açıklamada, "Tekrar Pazar’a gelmek çok güzel, Pazar’ı çok seviyorum burada güzel günlerimiz geçti. İnşallah ikinci dönemde Pazarspor'u istediğimiz yere taşımak için mücadele edeceğiz. Tabiki bunu tek başıma yapamam, yönetimimiz sporcu kardeşlerimiz ve taraftarımızla beraber bunu başaracağız." diyerek, şunları söyledi:

"Öncelikli amacımız takımın ligde kalmasını sağlamak, ondan sonrada taraftarın beğeneceği keyifli bir takımı taraftara izlettirmek. Ayın dördüne kadar Pazar'da çalışacağız sonra Antalya kampında hazırlıklarımız devam edecek ve lige bomba gibi girmek istiyoruz.

Transfer de irtibatta olduğumuz sporcularımız var takımın durumunu değerlendireceğiz lig bitmediği ve transfer sezonu başlamadığı içinde o konuda şimdilik net bir şey söyleyemiyoruz ama bu lige, bu takıma layık olan sporcuları takıma kazandıracağız.

Takımın izlediğimiz maçları oldu. Hem kadromuzu hem de tecrübeli oyunculara sahip bir takım olduğumuzu gördüm. Bu ligde Pazarspor'dan daha kötü takımlar da var. Sporcu kardeşlerimizle beraber birlik, beraberlik sevgi ve saygı içersinde tecrübelerimizi aktarıp, sahalarda yapacağımız çalışmalar ile en iyi şekilde bir an önce üst sıralara tırmanmak için mücadele edeceğiz."
CİHAN

Yorumlar