Paderborn 0-6 Bayern Münih

Lider Bayern Münih, konuk olduğu Paderborn'a acımadı. Guardiola önderliğindeki Bavyera devi, Mavi-Beyazlı rakibini 6-0'la yıktı.

Google Haberlere Abone ol
Paderborn 0-6 Bayern Münih
Lider Bayern Münih, misafir bulunduğu Paderborn'a acımadı. Guardiola önderliğindeki Bavyera devi, Mavi-Beyazlı rakibini 6-0'la yıktı.

Almanya Bundesliga'da önder Bayern Münih, 22. haftada Paderborn deplasmanına çıktı. Bavyera devi, Mavi-Beyazlı rakibini 6-0 bu şeklinde değişik bir skorla yenik etti.

Benteler Arena
'nın ev sahipliği yaptığı karşılaşmaya tesirli başlayan Bayern, 24. dakikada Robert Lewandowski'nin attığı golle öne geçmeyi başardı: 0-1. Dakika 37'de gene Polonyalı yıldızın fileleri havalandırmasıyla farkı ikiye çıkaran Münih temsilcisi, ilk devreyi 0-2'lik skorla üstün tamamladı. İkinci yarıda da fırtına bu şeklinde esen Bayern Münih, 64'te Arjen Robben'la vaziyeti 0-3'e taşıdı. Deneyimli oyuncusu Franck Ribery'nin 72'de kaydettiği golle farkı daha da açan Bavyera ekibi, 78'de Mitchell Weiser'le skoru 0-5 yaptı. Dakika 86'da yeninde sahne saha Hollandalı yıldız Robben, günü noktaladı: 0-6.

Böylece geri arkaya üçüncü galibiyetini ele geçiren Pep Guardiola'nın öğrencileri, puanını 55'e yükseltti. Bayern Münih, ati hafta Köln'ü ağırlayacak. İki maç sonra yitik yaşayan Andre Breitenreiter komutasındaki ev sahibi ekip, 23 puanda kaldı. Paderborn, bir sonraki müsabakasında M'Gladbach ile deplasmanda kapışacak.

Almanya'da oynanan öteki maçlarda tahsil edilen skorlar şöyle;

Augsburg-Bayer Leverkusen: 2-2
Freiburg-Hoffenheim: 1-1
Mainz 05-Eintracht Frankfurt: 3-1
Schalke 04-Werder Bremen: 1-1

Kaynak: FANATİK

Yorumlar