Özyeğin Üniversitesi Tenis Şampiyonası'ndan birincilik ve ikincilikle döndü

Özyeğin Üniversitesi’nin Bayan ve Erkek Tenis Takımları, Türkiye Üniversiteler arası Tenis Şampiyonası’nda aldıkları derecelerle adından söz ettiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Özyeğin Üniversitesi Tenis Şampiyonası'ndan birincilik ve ikincilikle döndü

Özyeğin Üniversitesi’nin Bayan ve Erkek Tenis Takımları, Türkiye Üniversiteler arası Tenis Şampiyonası’nda aldıkları derecelerle adından söz ettiriyor. 21-24 Mart 2014 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Türkiye Üniversiteler arası Tenis 1. Lig Türkiye Şampiyonası’nda Bayan Tenis Takımı şampiyon olarak Süper Lig’e yükselirken, Erkek Tenis Takımı ise Süper Lig ikincisi oldu.

Kurulduğundan bu yana üç yıllık dönem içerisinde 2. Lig’den 1. Lig’e yükselen ve 1. Lig’de oynadığı her maçı kazanarak yenilgisiz Süper Lig’e yükselen Özyeğin Üniversitesi Bayan Tenis Takımı, 22 üniversite ile mücadele vererek 1. Lig şampiyonu oldu.

Erkek Tenis Takımı ise son üç yıl içerisinde oynadığı 25 maçın 24'ünü kazanarak sırasıyla 2. Lig şampiyonluğu, 1. Lig Şampiyonluğu ve bu yıl Antalya’da yapılan toplam 11 üniversitenin katıldığı Türkiye Üniversiteler arası Tenis Şampiyonası Süper Lig Finali'nde Türkiye ikinciliği alarak, gelecek akademik yılda gerçekleşecek Avrupa Üniversiteler arası Tenis Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.
CİHAN

Yorumlar