Özköylü'nün Sivasspor macerası 118 gün sürdü

- Kırmızı-beyazlı ekip, teknik direktör Özköylü yönetiminde ligde çıktığı 5 maçta 1 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti

Google Haberlere Abone ol
Özköylü'nün Sivasspor macerası 118 gün sürdü


SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'la yolları ayrılan teknik direktör Osman Özköylü'nün Sivas'taki macerası 118 gün sürdü.

Teknik direktörlük kariyerinde Etimesgut Şekerspor, Erzurumspor, İskenderun Demir Çelikspor, Elazığspor, Denizlispor, Kayseri Erciyesspor, Şanlıurfaspor ve Adana Demirspor takımlarını çalıştıran Özköylü, 2 Haziran'da Sivasspor'da göreve başladı.

Kırmızı-beyazlı ekip, Özköylü yönetiminde ligde çıktığı 5 maçta 1 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti

Sivasspor'un başındaki ilk maçına ligdeki Boluspor karşılaşmasıyla çıkan Özköylü, kırmızı-beyazlı ekibin bu karşılaşmadan 4-1 mağlup ayrılmasıyla kötü bir başlangıç yaptı.

Ligde geride kalan 5 haftada tek galibiyetini Mersin İdmanyurdu'nu 6-0 yenerek elde eden Özköylü yönetimindeki Sivasspor, Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı, Denizlispor ve Büyükşehir Gaziantepspor'a 2-1 mağlup oldu.

Ligin ilk 5 haftasında sadece 4 puan toplayabilen ve taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Sivasspor'da teknik direktör Osman Özköylü, 118 gün sonra görevi bıraktı.

Bu arada Özköylü yönetimindeki Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Tire 1922 Spor'u 3-1 mağlup ederek bir üst tura yükselmişti.

Yorumlar