Özkara: Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz

Sivassporlu futbolcular, spor lisesi öğrencileriyle buluşarak, hedeflerini anlattı. Sivasspor’un gurbetçi oyuncusu Cihan Özkara, çok başarılı bir sezon geçirdiklerini belirterek, Avrupa’da da en iyi şekilde ülkeyi temsil edeceklerini söyledi....

Google Haberlere Abone ol
Özkara: Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz

Sivassporlu futbolcular, spor lisesi öğrencileriyle buluşarak, hedeflerini anlattı. Sivasspor’un gurbetçi oyuncusu Cihan Özkara, çok başarılı bir sezon geçirdiklerini belirterek, Avrupa’da da en iyi şekilde ülkeyi temsil edeceklerini söyledi.

Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı(ÇOGEP) kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından "Zirvedekilerle Buruciye Buluşmaları Projesi" başlatıldı. Gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanarak topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla başlatılan projede kapsamında bu hafta öğrenciler Sivassporlu futbolcularla bir araya geldi.

Buruciye Medresesi’nde gerçekleşen programda bu hafta Sivasspor’un gurbetçi futbolcuları Cihan Özkara ve Fatih Kıran konuk oldu. Ahmet Ayık Spor Lisesi öğrencilerinin katıldığı söyleşi programında Cihan ve Fatih, öğrencilere çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu.

Cihan Özkara, insanın önüne çok engelin çıkabileceğine işaret ederek, kendine güvenerek ve ne istediğini bilerek başarıya ulaşabileceğini söyledi. Öğrencilerden emin bir şekilde hedeflerine girmelerini öneren Özkara, inanarak tüm yolların açılabileceğini kaydetti. Öğrenciler oyunculara, futbola nasıl başladıkları, öğrencilik yılları ve hedefleriyle ilgili çeşitli sorulara ilişkin sorular sordu.

Cihan Özkara, Sivasspor olarak bu sezon başarı bir sezon geçirdiklerini anlattı. Ligin henüz bitmediğini anlatan Özkara, UEFA Avrupa liginde gruplara kalmak istediklerini dile getirerek, çok başarılı bir sezon sonrası gidecekleri Avrupa’da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Genç oyuncu Fatih Kıran da futbola başlaması hikayesi ve hedefleriyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Öğrenciler söyleşi sonrası futbolculara çiçek verirken, program fotoğraf çektirilmesinin ardından sona erdi.

CİHAN

Yorumlar