'Özkan Sümer çalışmadığı sürenin maaşlarını istiyor'

Trabzonspor yönetimi, eski futbol koordinatörü Özkan Sümer'in çalışmadığı sürenin maaşlarını talep ederek icra takibi başlattığını bildirdi.Bordo-mavili kulüpte başkanlık da yapan efsane isimlerden olan ve son olarak futbol koordinatörü...

Google Haberlere Abone ol
'Özkan Sümer çalışmadığı sürenin maaşlarını istiyor'

Trabzonspor yönetimi, eski futbol koordinatörü Özkan Sümer'in çalışmadığı sürenin maaşlarını talep ederek icra takibi başlattığını bildirdi.

Bordo-mavili kulüpte başkanlık da yapan efsane isimlerden olan ve son olarak futbol koordinatörü olarak çalışan Özkan Sümer ile geçtiğimiz yıl yapılan olağanüstü genel kurulda İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlığa gelmesinin ardından yollar ayrılmıştı. Sümer'in, futbol koordinatörlüğü olarak çalıştığı dönemlerde maşanın ödenmediği gerekçesiyle alacaklarının ödenmesi konusunda kulübe ihtarname çektiği iddia edilmişti.

Trabzonspor yönetimi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Sümer'in çalışmadığı sürenin maaşlarını talep ederek icra takibi başlattığını bildirdi. Kulüp sitesinde yer alan açıklamada, "Özkan Sümer ile ilgili çıkan haberler üzerine bu açıklamayı yapma zorunluluğu hissedilmiştir. Özkan Sümer, hakkı olmayan, iş hukuku ve uygulamalarına aykırı bir tutumla, çalışmadığı sürenin maaşlarını talep ederek icra takibi başlatmıştır. Bu konuya ilişkin tüm hukuki haklarımızı kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." denildi.

CİHAN

Yorumlar