Özkan Olcay: Teknik direktör sorununu bir an önce çözmeliyiz

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, teknik direktör Mancini'nin ayrılmasının ardından teknik direktör sorununu vakit kaybetmeden çözeceklerini söyledi. Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen divan kurulu toplantısının bitiminde...

Google Haberlere Abone ol
Özkan Olcay: Teknik direktör sorununu bir an önce çözmeliyiz

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, teknik direktör Mancini'nin ayrılmasının ardından teknik direktör sorununu vakit kaybetmeden çözeceklerini söyledi.

Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen divan kurulu toplantısının bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Olcay, Mancini ile güzel bir sezon geçirdiklerini söyledi.

Olcay, "Mancini, İngiltere'de 44 sene lig şampiyonluğu kazanamamış Manchester City'i yaptığı çalışmalar sonucunda şampiyon yaptı. İstekleri hep üst düzeydeydi. Birlikte güzel bir sezon geçirdik. Mancini'ye teşekkür borcu olduğumuzu söylüyorum. Fakat UEFA ve FIFA kuralları masamıza yatırdığımız zaman gördük ki, Galatasaray olarak yeniden finansal problemlerle karşılaşmamak için kendimize çeki düzen vermemiz gerektiği ortaya çıktı. Adımlarımızı çok hesaplı-kitaplı atmamız gerektiği ortaya çıktı. Galatasaray elinde bulunan mevcut elemanları en iyi şekilde değerlendirecek. Bundan sonra Şampiyonlar Ligi'nde oynamanın riskleri gözönünde bulundurup, en doğru rotayı çizme zorundayız." diye konuştu.

Basın mensuplarının takımın başına geçeceği iddia edilen Mircea Lucescu ve Mustafa Denizli isimleri konusunda da Olcay, şunları kaydetti: "Hiç vakit kaybetmeden teknik direktör sorununu çözmek durumundayız. Lucescu ile Galatasaray'ın manevi bir bağı var. Lucescu daha önce Galatasaray'da çalışırken, Canaydın yönetimindeydim. Lucescu, Galatasaray'a hizmet vermiş değerli bir spor adamıdır. Mustafa Denizli'nin de ismi geçiyor. Basın mensuplarındanz bir şey saklamak mümkün değil. Yaşanan süreç sonrası başkanla daha görüşme fırsatı bulamadık. Kesin ifade kullanmak istemiyorum. Şu gelişen olayları birkaç gün birlikte yaşayacağız. Bu kararı en seri şekilde almak zorundayız."

Özkan Olcay, ara transfer döneminde kadroya alınan oyuncular konusunda da başarılı olmadıklarını kaydetti. Olcay, Galatasaray'ın geleceği için düzgün adımlar atarak mali finansal sorunları aşmak zorunda olduklarını sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar