Özil: Bu takımın bir parçası olduğum için gurur duyuyorum

Alman Milli Futbol Takımı'nın Brezilya'yı 7-1 yenmesi başta Twitter'da olmak üzere sosyal medyada ilginç tepkilere yol açtı. Alman taraftarlar büyük sevinç yaşarken, Brezilya'da ise sokaklar karıştı.Alman Milli Futbol Takımı'nın Türk kökenli...

Google Haberlere Abone ol
Özil: Bu takımın bir parçası olduğum için gurur duyuyorum

Alman Milli Futbol Takımı'nın Brezilya'yı 7-1 yenmesi başta Twitter'da olmak üzere sosyal medyada ilginç tepkilere yol açtı. Alman taraftarlar büyük sevinç yaşarken, Brezilya'da ise sokaklar karıştı.

Alman Milli Futbol Takımı'nın Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil, Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafta "Bu takımın bir parçası olduğum için gurur duyuyorum." dedi. Özil, sakatlığı nedeniyle Brezilya'ya gelemeyen futbolcu Marco Reuss'a da mesaj göndererek "7-1'lik zaferden sonra sen de burada olmalıydın. Katılamaman çok yazık oldu." dedi.

Takım arkadaşı Lucas Podolski, zafer dönüşü uçakta arkadaşlarıyla çektirdikleri selfie fotoğrafı paylaştı ve "Yolun henüz sonuna gelmedik." ifadesini kullandı.

Alman futbolunun ‘Kayzer' lakaplı duayeni Franz Beckenbauer Twitter hesabından paylaştığı mesajında "O neydi öyle… İnanılır gibi değil!" şeklindeki ifadelere yer verdi.

Arjantin'in efsane futbolcusu Maradona ise maç sonrası kameralara yaptığı 7 işaretiyle "sonucu önceden tahmin ettiğini" söyledi.

Amerika Milli Takımı'nın Alman Teknik Direktörü Jürgen Klinsmann da ülkesini temsil eden futbolcuları tebrik etti ve Almanya'nın tarihi bir zafere imza attığını söyledi.

Brezilya'nın efsanevi futbol yıldızı Pele ise "Futbolun sürprizlerle dolu bir kutu olduğunu" söyledi ve "Hiç kimse bu skoru tahmin etmiyordu. 6. şampiyonluğumuzu Rusya'da alırız. Almanya'yı tebrik ediyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar