Özel Şehzade Mehmet'in dört güreşçisi milli takıma çağrıldı

Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi öğrencileri Eyüp Sayan, Deniz Yasak, Selman Çubukçu ve Kerem Kamal, Uluslararası Yıldızlar Zafer Güreş Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Google Haberlere Abone ol
Özel Şehzade Mehmet'in dört güreşçisi milli takıma çağrıldı

Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi öğrencileri Eyüp Sayan, Deniz Yasak, Selman Çubukçu ve Kerem Kamal, Uluslararası Yıldızlar Zafer Güreş Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Türkiye Güreş Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan turnuva, 10-13 Nisan 2014 arasında Antalya'da yapılacak. Turnuva için Yıldızlar Güreş Milli Takımı'na, Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi'nden dört güreşçi davet edildi. Yıldızlar serbest ve Greko-Romen güreş milli takım kampları, 23 Mart-10 Nisan tarihleri arasında Antalya yapılacak. Turnuvada yıldızlar serbest stilde Sayan ve Yasak, Greko-Romen stilde Çubukçu ve Kamal güreşecek.

Okulun Beden Eğitimi öğretmeni ve güreş antrenörü Behçet Karaca, yaptığı açıklamada, "4-9 Mart 2014 tarihleri arasında Bursa’da yapılan Türkiye Yıldızlar Serbest ve Greko-Romen Güreş Şampiyonası'nda Eyüp Sayan birinci, Deniz Yasak ve Selman Çubukçu ikinci, Kerem Kamal ise üçüncü olarak milli takıma girmeyi başarmışlardır. Hedefimiz, ata sporumuz güreşte ülkemize dünya minderlerinde madalya kazanabilecek güreşçiler yetiştirmektir." dedi. Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi Müdürü Giray Kara da, "Milli takım kampına davet edilen öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Güreşçilerimiz, çok başarılı bir dönem geçirmektedir. Her katıldıkları şampiyonadan madalyayla dönmektedirler. Güreşin marka okuluyuz. Ata sporumuz güreşe altyapıda destek vermeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar