Özel Olimpiyatlar Türkiye ile TSYD'den iş birliği anlaşması

- Özel Olimpiyatlar Türkiye Onursal Başkanı Sabancı: "Bize kapılarını açan ve bu alanda çalışmalarımıza heyecanla ortak olan TSYD yönetimine teşekkür ediyorum" - TSYD Genel Başkanı Tongsir: "Özel çocuklarımızı spor aracılığıyla sosyal hayata kazandırmak adına elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız"

Google Haberlere Abone ol
Özel Olimpiyatlar Türkiye ile TSYD'den iş birliği anlaşması


İSTANBUL (AA) - Özel Olimpiyatlar Türkiye ile Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) arasında iş birliği geliştirmek adına iyi niyet anlaşması imzalandı.

TSYD'nin Levent'teki tesislerinde düzenlenen imza törenine Özel Olimpiyatlar Türkiye Onursal Başkanı Dilek Sabancı ve TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir ile Özel Olimpiyatlar Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Civelek katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Dilek Sabancı, özel çocukları hayatın içine çekebilmek maksadıyla iş birliği anlaşmalarını sürdürdüklerini belirterek, "TSYD'nin desteğini almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bize kapılarını açan ve bu alanda çalışmalarımıza heyecanla ortak olan TSYD yönetimine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Oğuz Tongsir ise iş birliğinin ilk adımlarını imza töreniyle gerçekleştirdiklerini dile getirerek, "Özel çocuklarımızı spor aracılığıyla sosyal hayata kazandırmak adına elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Tüm üyelerimizle Özel Olimpiyatlar Türkiye etkinliklerini ve projelerini destekleyecek, daha fazla özel sporcuya ulaşmak için üzerimize düşen her şeyi yapacağız." ifadelerini kullandı.

Özel Olimpiyatlar Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Civelek de ciddi bir rakama ulaştıklarını aktararak, "35 yıl önce çıktığımız yolculukta bu günlere gelmek çok sevindirici. Herkese ulaşmak mümkün değil ama farkındalığı arttırmak istiyoruz. Toplumun özel sporcuların neler yapabileceğini görmesini istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Dilek Sabancı ile Oğuz Tongsir, imza töreninin ardından Özel Olimpiyatlar Türkiye'nin simgesi kırmızı topla hatıra fotoğrafı çektirdi.


Yorumlar