Özdilek: Yakaladığımız gol, anlattığımız zaafların ürünü

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Gaziantepspor'un zaaflarını hafta içinde oyuncularına anlattıklarını, yakaladıkları golün de bunun ürünü olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Özdilek: Yakaladığımız gol, anlattığımız zaafların ürünü

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Gaziantepspor'un zaaflarını hafta içinde oyuncularına anlattıklarını, yakaladıkları golün de bunun ürünü olduğunu söyledi.

Özdilek, deplasmanda 1-0 kazandıkları Gaziantepspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, her iki takımı da tebrik ettiğini söyledi. Çok sıcak havada tempolu oynayan iki takımın olduğuna dikkat çeken Özdilek, şöyle konuştu:

"Buraya gelirken amacımız kazanmaktı. Maçtan önce de bunu deklare etmiştim. Rakibi iyi analiz ettik. Zaaflarını çok iyi, özellikle bu haftaki çalışmalarımızda oyunculara anlattık ki, yakaladığımız gol de bunun ürünü. Rakibi ikinci bölgede karşılayıp, arkaya hızlı oyuncularımızla sarkmaya çalıştık. Bunda da oldukça başarılı olduk.

1-0'dan sonra oyun farklı yerlere gidebilirdi. Çok gol kaçırdık. Ama tabi ki kazanmak bizim için çok önemliydi. Bulunduğumuz sıralamanın bir iki kademe yukarısına çıkabilir miyiz düşüncesiyle her maça çıkıyoruz. Birbirini tanıyan, birbirine iyi adapte olmuş bir oyuncu grubum var."

Takım olgusunu her maçta sahaya yansıtmaya çalıştıklarını aktaran Özdilek, "Bugün de çok ön plana çıktı takım. Onun için oyuncularımı tebrik ediyorum. Önümüzde 4 hafta kaldı. Hepsi de birbirinden zorlu müsabakalar. Ama yukarıdaki takımlarla puan farkımız ciddi derecede az. Onun için tek tek bakacağız. Cuma günü Bursaspor ile oynayacağız. Tüm yoğunluğumuzu kazanma adına Bursaspor maçına döndüreceğiz. Bugün her iki takımı da mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Ama kendi takımımı bu anlamda biraz daha öne koymak gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği’nin genç oyuncularından Ahmet Çalık da maçın başından sonuna kadar iyi mücadele ettiklerini belrterek, "Bunu skora da yansıttık. Biz 1-0 öne geçtikten sonra Gaziantepspor baskı kurdu ama ciddi açıklar da verdi. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Kalan 4 maçı da en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Hakan da iki takım için de önemli olan bir maça çıktıklarını hatırlatarak, galip geldikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.
CİHAN

Yorumlar