Özdilek: Futbolcularımız övgüyü hak etti

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray ile oynadıkları lig maçı için futbolcularının övgüyü hak ettiğini belirterek, maç öncesi çizdikleri senaryo ile sahada da karşılaştıklarını, kazandıkları her puanın kendilerini için önemli olduğ.

Google Haberlere Abone ol
Özdilek: Futbolcularımız övgüyü hak etti

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray ile oynadıkları lig maçı için futbolcularının övgüyü hak ettiğini belirterek, maç öncesi çizdikleri senaryo ile sahada da karşılaştıklarını, kazandıkları her puanın kendilerini için önemli olduğunu vurguladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini de maç sonrası uçağa yetişeceğini gerekçe göstererek gazetecilere açıklama yapmadı.

Mehmet Özdilek, 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşmanın ardından gazetecilere yaptığı değerlendirmede, rakibin dizilişi ve oyun anlayışına onların sistemiyle cevap vermek istediklerini, onda da başarılı olduklarına işaret ederek, "Özellikle 30 dakikada rakip tekrar bir taktik değişikliğine gitti, rakibe anında cevap verdik. Taktiksel anlamda oyun içerisinde çok değişiklikleri olan bir oyundu. Biz de ona karşılık vererek, rakibimizi etkisiz tutmaya çalıştık ve başarılı olduk." dedi.

İlk devre maçı bitirebileceklerini söyleyen Özdilek, ikinci yarının 10 dakikasında baskı yer gibi olduklarını özellikle son 20 dakikada fiziksel ve zihinsel düşüşü de dikkate alarak biraz daha temkinli olmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Özdilek, "Özellikle çıkışlarda değişik tercihler yapamadık. Böyle yapabilseydik oyunu çok daha farklı yerlere götürebilirdik. Ama oyuncularımı mücadeleleri için tebrik ediyorum. Bugün 3 puanı alabilirdik. Bulunduğumuz konum itibariyle bir puan da bizim için önemli. Sahadaki duruşumuz önemli. Antalya ve Beşiktaş ile oynayacağımız iki final maçını da kazanmak istiyoruz." açıklamasını yaptı.

GALATASARAYLI FUTBOLCULAR GALİBİYETE ÜZÜLDÜ

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini maç sonrası uçağa yetişeceğini gerekçe göstererek gazetecilere açıklama yapmadı.

Galataraylı oyuncu Chedjou da maç sonrası basın toplantısında, altın değerinde iki puanı kaybettiklerini belirterek, hakemin yaptığı hatalara dikkat çekti.

Maçta birçok pozisyonu değerlendiremediklerinden yakınan Chedjou, her maça final maçıyla çıkarak kazanmayı düşünmeleri gerektiğini kaydetti.

Galatasaraylı Umut bulut ise mutlak galip gelmeleri gereken bir maçı kaybettiklerini belirterek, her şey ortadayken hakem için söylenecek bir şey olmadığını vurguladı.
CİHAN

Yorumlar