Özbek'ten İbrahimovic açıklaması

Galatasaray başkan adayı Dursun Özbek, İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic'i isteyen taraftarlara cevap verdi Galatasaray’ın başkan adaylarında Dursun Özbek’le taraftar arasında esprili diyaloglar yaşandı. Sarı kırmızılıların, Galatasaray Lisesi ve Eğitim

Google Haberlere Abone ol
Özbek'ten İbrahimovic açıklaması

Galatasaray başkan adayı Dursun Özbek, İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic'i isteyen taraftarlara cevap verdi
Galatasaray’ın başkan adaylarında Dursun Özbek’le taraftar arasında esprili diyaloglar yaşandı. Sarı kırmızılıların, Galatasaray Lisesi ve Eğitim Vakfı’nın düzenlediği Çanakkale Savaşı’nın 100. yılında şehitleri anmak için yapılan etkinlikte taraftarlar, yoğun ilgi gösterdikleri Özbek’e “Bize Ibrahimovic’i getir. Drogba gitti, Burak yalnız kaldı. Drogba gibi birini istiyoruz” diye seslendi.

Alamayacağımız Oyuncu Yok

Dursun Özbek de “Önce şampiyon olalım. Bakacağız, bu yönde çalışmalarımız var. Tabii göreve seçilmemiz gerekli. Seçilirsek bizim de planlarımız, sürprizlerimiz var” diye yıldız transferi için açık kapı bıraktı.
Mevcut durumda bütün Galatasaraylıların enerjilerini 4. yıldıza yöneltmesi gerektiğini belirten sarı kırmızılıların başkan adayı “Şimdi transfer konuşmanın zamanı değil. Ama size şunu söyleyebilirim Galatasaray transfer etmek istediğinde alamayacağı oyuncu yok” diye konuştu.

Yorumlar