Özbekistan, Asya Kupası için hazırlık maçına çıkıyor

Özbekistan, Avustralya’nın ev sahipliğinde 2015’de düzenlenecek Asya Konfederasyon Kupası için Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında peş peşe hazırlık maçı yapacak. B grubunda yer alan Özbekistan, şampiyona öncesi aralarında Azerbaycan,...

Google Haberlere Abone ol
Özbekistan, Asya Kupası için hazırlık maçına çıkıyor

Özbekistan, Avustralya’nın ev sahipliğinde 2015’de düzenlenecek Asya Konfederasyon Kupası için Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında peş peşe hazırlık maçı yapacak. B grubunda yer alan Özbekistan, şampiyona öncesi aralarında Azerbaycan, Katar, Ürdün ve Yeni Zelanda’nın da yer aldığı ülkelerle maça çıkacak.

Yerli çalıştırıcı Mircelal Kasımov idaresindeki Özbekistan Milli Futbol Takımı, 20 Ağustos’ta Azerbaycan, 8 Eylül’de Yeni Zelanda ve 3 Ekim’de Ürdünle maç yapacak. Yeni Zellanda karşılaşması, başkent Taşkent’tin Pahtakor Stadı’nda oynanacak.

Avustralya’dan Asya Kupası’yla dönmeyi hedefleyen Özbek Milli Takımı, 6 Ekim’de Doha’da Katar’la oynadıktan sonra 10 ve 14 Ekim'de sırasıyla Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) milli takımlarıyla karşılaşacak.

Avustralya’da 9-31 Haziran 2015'te gerçekleştirilecek Asya Konfederasyon Kupası'nda dört grupta 16 takım yer alıyor. Özbekistan’ın bulunduğu B Grubu’ndaki diğer takımlar Kuzey Kore, Suudi Arabistan ve Çin.

CİHAN

Yorumlar