Ozan İpek: Kendimi eskisi gibi hissediyorum

Bursaspor’un başarılı futbolcusu Ozan İpek, geçen sezon ağır bir sakatlık geçirdiğini; ancak tamamen iyileştiğini belirterek, “Şu an iyiyim. Kendimi eskisi gibi hissediyorum.” dedi. Kartepe kampında gazetecilere açıklamalarda bulunan...

Google Haberlere Abone ol
Ozan İpek: Kendimi eskisi gibi hissediyorum

Bursaspor’un başarılı futbolcusu Ozan İpek, geçen sezon ağır bir sakatlık geçirdiğini; ancak tamamen iyileştiğini belirterek, “Şu an iyiyim. Kendimi eskisi gibi hissediyorum.” dedi.

Kartepe kampında gazetecilere açıklamalarda bulunan deneyimli futbolcu, şunları dile getirdi: “Kamp çalışmalarımıza devam ediyoruz. Güzel bir kamp geçiyor. Sakatlık yok. İyi bir çalışma ortamı var. İyi de çalışıyoruz. Yeni kondisyonerimiz geldi. Bir kaç gündür beraberiz ve gerçekten çok iyi. Yorucu oluyor ama buna katlanmak zorundayız. Hazırlık maçı cuma günü oynanacak. Tek bir maçla hazırlanacağız. Bizim için dezavantaj olabilir ama kendi gücümüzde olan bir takımla oynamayacağız.”

Geçtiğimiz yıl ağır bir sakatlık geçiren ve uzun süre forma giyemeyen Ozan, "Geçen yıl kötü bir zamana denk geldi sakatlık. Sakatlığın süresi 6-7 ay olarak hesaplandı ama tam hazırlanmak uzun sürdü. Sezonun sonuna ancak yetiştim. Ayağım tamamen geçince oynadım. Oynadığım maçlarda da iyi oynadığıma inanıyorum. Şu an iyiyim. Kendimi eskisi gibi hissediyorum." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar