Otyakmaz: Sivasspor UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak

UEFA Disiplin Komitesi'nin Sivasspor hakkında soruşturma başlatması üzerine gözler bu sezon Avrupa kupalarına gitmeye hak kazanan Sivasspor'a çevrildi.Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, UEFA'nın soruşturmasıyla ilgili olarak bunun yaşanması gereken...

Google Haberlere Abone ol
Otyakmaz: Sivasspor UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak

UEFA Disiplin Komitesi'nin Sivasspor hakkında soruşturma başlatması üzerine gözler bu sezon Avrupa kupalarına gitmeye hak kazanan Sivasspor'a çevrildi.

Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, UEFA'nın soruşturmasıyla ilgili olarak bunun yaşanması gereken hukuki bir süreç olduğunu belirterek, bütün gerçekleri hafta sonu yapılacak kongrede anlatacağını dile getirdi.

Başkan Mecnun Otyakmaz, soruşturma açılmasıyla ilgili olarak taraftarlara çağrıda bulundu. Taraftarların gönlünü ferah tutmasını isteyen Başkan Otyakmaz, Avrupa kupalarına katılma konusunda bir sıkıntı olmayacağını savundu.

24 Mayıs Cumartesi şike süreciyle ile ilgili bütün gerçekleri kongre üyelerine anlatacağını kaydeden Mecnun Otyakmaz, taraftara sosyal paylaşım sitesinden yaptığı çağrıda "Taraftarlarımız içlerini ferah tutsunlar bu yaşanması gereken hukuki bir süreç. Sivasspor'umuz UEFA Avrupa Ligi'ne Allah'ın izniyle kesin katılacaktır." ifadesini kullandı.

CİHAN

Yorumlar