Otizm Topluluğu, Galatasaray Liv Hospital antrenmanını ziyaret etti

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Otizm Topluluğu, Galatasaray Liv Hospital antrenmanını ziyaret etti.Abdi İpekçi Spor Salonu'nda sarı - kırmızılı takımla bir araya gelen 'Otizm Topluluğu' sporculara çeşitli hediyeler sundu. Oyuncular...

Google Haberlere Abone ol
Otizm Topluluğu, Galatasaray Liv Hospital antrenmanını ziyaret etti

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Otizm Topluluğu, Galatasaray Liv Hospital antrenmanını ziyaret etti.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda sarı - kırmızılı takımla bir araya gelen 'Otizm Topluluğu' sporculara çeşitli hediyeler sundu. Oyuncular da gençlere imzalı forma armağan etti.

Otizmden etkilenmiş bireylerin ve ailelerinin yaşam kalitesini arttırmak adına yapabilecek en iyi çalışmanın toplumun otizme yönelik farkındalığını arttırmak olduğunu düşünen 'Otizm Topluluğu' bu sebeple yıl boyunca üniversiteli, liseli ve otizmli öğrencilerin bir arada vakit geçirerek birbirlerini ve özel eğitim süreçlerini tanıyabilecekleri etkinlikler düzenliyor.

Galatasaray Basketbol Şubesi kısa süre önce Dünya Down Sendromu gününe dikkat çekmek için 'Bizi Havalara Uçurun' ve 'Farkın Farkında' kampanyaları kapsamında Down Sendromu Derneği'ni Bayern Münih ve Real Madrid maçlarında konuk etmişti.

Basketbolcular Engin Atsür ve Sinan Güler ile Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer de İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Derneği (İZEV) ile Down Sendromlu çocukların annelerinin kurduğu Down Cafe'ye ziyarette bulunarak, 'Sadece Farklıyım' sloganı çerçevesinde mart ayı boyunca gerçekleşen etkinliklerle farklıların birleştirici özelliğine dikkat çekmişti.

CİHAN

Yorumlar