Osmanlıspor'un son transferi Regattin oldu

- Mor-sarılı ekip, Fransa 1. Lig ekibi Toulouse forması giyen Adrien Regattin'i kadrosuna kattı

Google Haberlere Abone ol
Osmanlıspor'un son transferi Regattin oldu


ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un son transferi Fas asıllı 25 yaşındaki futbolcu Adrien Regattin oldu.

Başkent ekibi, 2016-2017 futbol sezonu birinci transfer ve tescil döneminde 11 futbolcusuyla yollarını ayırırken, 9 oyuncuyu ise renklerine bağladı.

Mor-sarılı ekip, transfer döneminin son saatlerinde Fransa 1. Lig takımlarından Toulouse forması giyen Fas asıllı 25 yaşındaki Adrien'ı kadrosuna kattı.

Osmanlıspor Kulübü Başkanı Sadık Dik, Fas asıllı oyuncuyu bir yılı opsiyonlu 2 yıllığına transfer ettiklerini duyurdu.

Dik, yeni sezon için iyi transferler yaptıklarını belirterek, "Bu sezon ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda mücadele edeceğiz. Güçlü bir kadro oluşturmak istedik. İsabetli transferler yaptık. Transferin son gününde Adrien Regattin'ı bonservisiyle aldık, Adam Maher'i ise kiralık renklerimize bağladık. Futbolu keyif verecek bir kadro oluşturduğumuza inanıyorum." diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk kez mücadele eden ve gruplara kalma başarısı gösteren başkent ekibinin gelen ve giden futbolcuları şöyle:

Gelenler: Zydrunas Karcemarskas (Gaziantepspor), Cheick Diabate (Bordeaux), Engin Bekdemir (Eskişehirspor), Ahmet Eyüp Türkaslan (BUGSAŞ Spor), Sinan Kurt (Oberhausen), Aykut Demir (Trabzonspor), Koray Altınay (Çaykur Rizespor), Adam Maher (PSV Eindhoven), Adrien Regattin (Toulouse)

Gidenler: Ahmet Şahin, Serdar Deliktaş ve Mahmut Akan (Kardemir Karabükspor), Gabriel Torje, Anas Sharbini ve Hakan Canbazoğlu (Malatyaspor), Uğur Demirok (Trabzonspor), Bilal Aziz Özer (Eskişehirspor), Ömer Alp Kulga (Denizlispor), Galip Güzel (Sivasspor), Okan Baydemir (BUGSAŞ Spor)


Yorumlar