Osmanlısporlu futbolcular öğrencilerle buluştu

- Mor-sarılı oyuncular Hakan Arıkan, Webo ve Pinto, Nesibe Aydın Okulları'nda söyleşiye katıldı

Google Haberlere Abone ol
Osmanlısporlu futbolcular öğrencilerle buluştu


ANKARA (AA) - Osmanlısporlu oyuncular Hakan Arıkan, Pierre Webo ve Tiago Pinto öğrencilerle bir araya geldi.

Nesibe Aydın Okulları'nın davetlisi olarak söyleşiye katılan mor-sarılı oyuncular, öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılandı.

Davetli olarak böylesi bir buluşmadan memnuniyet duyduklarını dile getiren üç oyuncu, daha sonra öğrencilerin sorularını cevapladı.

Keyifli anların yaşandığı söyleşide, "Futbolcu olmasaydınız hangi mesleği yapmak isterdiniz?" sorusu üzerine oyuncular, bilinmeyen yönlerini anlattı.

Osmanlıspor'un Portekizli oyuncusu Pinto, mimar olmak istediğini ama buna rağmen baba mesleği futbolculuğu tercih ettiği için de mutlu olduğunu belirtti.

Kaleci Hakan Arıkan, "Üniversiteyi bitirip yüksek lisans yaptıktan sonra akademik olarak yükselmek isterdim." ifadelerini kullandı.

Kamerunlu golcü Webo ise 11-12 yaşından bu yana futbolun içinde olduğuna dikkati çekerek, "Her zaman futbolun yeri bende farklıydı. O yüzden sevdiğim ve istediğim mesleği, yani futbolculuğu yapıyorum." dedi.

Söyleşinin ardından Nesibe Aydın Ortaokul Müdürü Şenay Özgün, Osmanlısporlu oyunculara plaket takdim etti. Futbolcular, daha sonra öğrencilere imza dağıttı.

Yorumlar