Osmanlıspor'da Avrupa mutluluğu

- Genel menajer Yurtgüven: "UEFA Avrupa Ligi'ne galibiyet ile başladığımız ve bu gururu ülkemize yaşattığımız için çok mutluyuz" - "Sahip olduğumuz takım ruhunun bizi nerelere götüreceğini hep beraber göreceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Osmanlıspor'da Avrupa mutluluğu


ANKARA (AA) - UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk maçında Romanya'nın Steaua Bükreş takımını mağlup eden Osmanlıspor'un genel menajeri Ender Yurtgüven, lige galibiyetle başladıkları ve bu gururu Türkiye'ye yaşattıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Ender Yurtgüven, AA muhabirine yaptığı açıklamada Osmanlıspor adının Avrupa'da bilinirliğinin artmasının da kendilerini ayrıca gururlandırdığını belirtti.

Yönetim, teknik ekip, futbolcu ve personelle aynı ciddiyette çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Yurtgüven, "Sahip olduğumuz takım ruhunun bizi nerelere götüreceğini hep beraber göreceğiz. Bana göre başarının en büyük sırrı büyük bir aile olmayı başarmamız. Buna bir de teknik ekibimiz ve futbolcularımızın özverili çalışması eklenince başarı kaçınılmaz oluyor." diye konuştu.

"Gönül isterdi ki Avrupa'da mücadele eden diğer ekiplerimiz de galip gelsin" diyen Yurtgüven, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Bazı şansızlıklardan dolayı bu maalesef mümkün olmadı. Umuyorum ki gruplardaki ikinci maçlarında 4 takımımız da şansızlıklarını kırıp, galip gelecek ve ülkemize daha büyük bir gurur yaşatacaktır. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Konyaspor’a Avrupa müsabakalarında başarılar diliyorum."

Yorumlar