Osmanlıspor-Zimbru maçından notlar

- Karşılaşma öncesinde, FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olanlar için saygı duruşu yapıldı - Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay, Moldova'daki ilk maça göre kadroda 2 değişikliğe giderken, konuk ekibin teknik direktörü Stoican takımında 1 değişiklik yaptı

Google Haberlere Abone ol
Osmanlıspor-Zimbru maçından notlar


ANKARA (AA) - UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunun rövanşında Osmanlıspor ile Zimbru arasında yapılan mücadele öncesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olanlar için saygı duruşunda bulunuldu.

Osmanlı Stadı'ndaki karşılaşma öncesi iki takımın oyuncuları ve hakemler saha ortasında omuz omuza vererek 1 dakikalık saygı duruşu yaptı.

Saygı duruşu sırasında tribünlerde Türk bayrakları açıldı. Karşılaşmanın başlamasıyla taraftarlar "Şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde tezahürat yaptı.

Maraton tribününde "Milli irade yenilmez" ve "Büyük işleri yalnızca, büyük milletler yapar" şeklinde ifadelerin bulunduğu pankartlar yer aldı.


- Osmanlıspor'un sahasındaki ilk Avrupa sınavı


Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Moldova temsilcisi Zimbru ile yaptığı karşılaşma ile tarihinde ilk kez sahasında Avrupa kupası maçı oynadı.

Osmanlı Stadı, bu müsabakayla tarihinde ilk kez bir Avrupa kupası maçına ev sahipliği yaptı.


- Osmanlıspor'da 2, Zimbru'da tek değişiklik


Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Moldova'daki ilk maça göre kadroda 2 oyuncu değişikliğine gitti.

Akçay, ilk karşılaşmada orta sahada görev verdiği Lawal'ın yerine cezası sona eren Musa Çağıran'ı, sol bekte de Muhammed Bayır'ın yerine Tiago Pinto'yu görevlendirdi.

Zimbru Teknik Direktörü Flavius Stoican ise takımında 1 değişiklik yaptı. Stoican, ilk maçta forma verdiği Emerson'un yerine ilk 11'de De Barros'a şans tanıdı.

Yorumlar