Osmanlıspor Bolu'da kampa girdi

- Teknik direktör Akçay: - "Takıma çok fazla oyuncu katmayı düşünmüyoruz. Mümkün olduğunda en doğru en uygun olanı bulmaya çalışacağız."

Google Haberlere Abone ol
Osmanlıspor Bolu'da kampa girdi

BOLU (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Osmanlıspor, Bolu'nun Gerede ilçesinde kampa girdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde de mücadele edecek Ankara ekibi, Gerede ilçesinde bulunan Green Park Otel'de teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde çalışmalara başladı. Antrenmanda futbolcular, dayanıklılık koşusunun ardından gruplar halinde dar ve geniş alanda çeşitli pas organizasyonları yaptı.

Teknik direktör Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gerede kampına 23 oyuncu ile geldiklerini, bu sayının 25'e çıkacağını, transferle ilgili de bazı gelişmeler olabileceğini belirtti.

Bolu'nun yüksek rakımda bulunması ve havasının özellikle yaz aylarında futbol için çalışmaya uygun bir yer olması nedeniyle tercih edildiğini anlatan Akçay, "Güzel bir ortamın olması bizi buraya getirdi. Ayın 28'inde bir hazırlık maçı yaptıktan sonra Bolu'dan ayrılacağız. Daha sonra da Avrupa kampımız var. 1 Temmuz'da da nasipse Hollanda'da olacağız." dedi.

Gerede kampında çalışmaları çift antrenman yaparak sürdüreceklerini anlatan Akçay, "Bunun nedeni de kısa sürede müsabakaya hazırlanmak durumunda olmamız. Önceliklerimizi belirledik. Bunlar üzerinden yola çıkıp, bitirmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

"Çıtayı ne kadar daha yukarı çıkartabiliriz ona bakacağız" diyen Akçay, "Gerçekçi ve akılcı olmayı da unutmamak lazım. Bu lig o kadar kolay değil. Kalıcı takım olmanın zorluk derecesi yüksek. Bazen dereceler yapmak istenebilir ama akılcı olmayı da unutmamak lazım." diye konuştu.

Akçay, transfer çalışmaları hakkında da bilgi vererek, "Biz takıma çok fazla oyuncu katmayı düşünmüyoruz. 'Nokta transfer' diyorlar ya o her zaman olmuyor ve uyuşmuyor. Ekonomik yapınıza bağlı. Mümkün olduğunda en doğru en uygun olanı bulmaya çalışacağız. Takıma 2 ya da 3 oyuncu daha katılabilir. Bu da toplamda 4 ya da 5 oyuncu demektir ki, çok fazlası da bizim için gerekli değil." ifadelerini kullandı.




Yorumlar