Osmanlıspor, Beşiktaş'tan çekinmiyor

- Şampiyonluğunu ilan etmek isteyen lider Beşiktaş ile karşılaşacak Osmanlıspor'da futbolcular, Avrupa iddiasını sürdürmeyi hedefliyor - Başkent ekibinin orta saha oyuncusu Erdal: "Hedefimize ulaşmak için İstanbul'dan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" - Golcü futbolcu Webo: - "14 haftadır yaptığımızı Beşiktaş'a karşı da yapacağız"

Google Haberlere Abone ol
Osmanlıspor, Beşiktaş'tan çekinmiyor


ANKARA (AA) - ÖMER HAKAN KİBAR - Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda lider Beşiktaş ile karşılaşacak Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi hedefi nedeniyle sahaya 3 puan için çıkacak.

Başkent ekibinin başarılı orta saha oyuncusu Erdal Kılıçaslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki tarafın da hedefleri bulunduğunu belirterek, sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Sezona istedikleri gibi başlayamamalarına karşın Avrupa yolunda ilerlediklerini anlatan Erdal, "İki takımdan biri şampiyonluğa, diğeri de UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için oynuyor. İyi bir takım olduk. Hedefimize ulaşmak için İstanbul'dan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz." diye konuştu.

Erdal Kılıçaslan, Beşiktaş'ın henüz şampiyon olmadığını ancak bu yönde avantajı bulunduğunu belirterek, stattaki atmosferden çekinmediklerini vurguladı.

Takımda tecrübeli futbolcular bulunduğuna dikkati çeken Erdal, şöyle devam etti:

"Her futbolcu Beşiktaş gibi taraftarı olan bir statta oynamıştır. Atmosfer çok farklı olacak. Stattaki atmosferden çekinmiyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Bizim aslında sadece 4 büyüklere değil, her takıma karşı bir üstünlüğümüz var. Bazı şanssızlıklarımız oldu. Özellikle buradaki Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında gerçekten çok iyi performanslar sergiledik ancak konsantrasyon eksikliği vardı. Bu sefer inşallah konsantrasyon eksikliği olmaz."

Ligde 14 maçtır kaybetmediklerini hatırlatan Erdal, "Bu maçı da geçersek 15. maçı da yenilgisiz geçeceğiz. Bu da bir hedef. Bu yönde elimizden geleni yapacağız ve başaracağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.


- Webo: "Şampiyonluğu başka bir zaman kutlasınlar"


Osmanlıspor'un golcü oyuncusu Pierre Webo, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kendi maçlarında ilan etmelerini istemediklerini dile getirdi.

Webo, "Şampiyonluğu başka bir zaman kutlasınlar. Bu bizim maç olmasın. Osmanlıspor'a karşı şampiyonluklarını ilan etmesinler, son hafta ilan etsinler." dedi.

Galibiyet amacıyla maça çıkacaklarını anlatan Webo, şunları söyledi:

"Bizim de ulaşmaya çalıştığımız hedeflerimiz var. Maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. 14 haftadır yaptığımızı Beşiktaş'a karşı da yapacağız. Kazanmak istiyoruz. Ulaşmamız gereken hedefler var, bu maçta onlardan biri."

Sahaya oynamak için çıkan takımlara karşı iyi sonuçlar elde ettiklerini vurgulayan golcü oyuncu, "Defans yapan ve kapanan takımlara karşı zorlandık. Bizim silahlarımız var, onları kullanacağız. Galibiyet için sahaya çıkacağız. Hedeflere ulaşmak açısından bu maç çok önemli." değerlendirmesinde bulundu.


Yorumlar