Osmangazili atlet olimpiyat yolunda

Bursa Osmangazi Belediyepor Kulübü Atletizm Takımı sporcularından Tuğba Yeni, Yıldızlar Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda yüksek atlama kategorisinde Türkiye birincisi olarak altın madalya kazandı. Yeni, Bakü'de yapılacak Avrupa Takımı Seçmeleri'nde...

Google Haberlere Abone ol
Osmangazili atlet olimpiyat yolunda

Bursa Osmangazi Belediyepor Kulübü Atletizm Takımı sporcularından Tuğba Yeni, Yıldızlar Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda yüksek atlama kategorisinde Türkiye birincisi olarak altın madalya kazandı. Yeni, Bakü'de yapılacak Avrupa Takımı Seçmeleri'nde de başarılı olması halinde, Çin'de düzenlenecek olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil edecek.

Trabzon Söğütlü Atletizm Stadı'nda geçtiğimiz günlerde Yıldızlar Ferdi Türkiye Şampiyonası'na (Yıldızlar Olimpiyatı Avrupa Seçmeleri Konfirmasyonu) Osmangazi Belediyepor Kulübü Atletizm Takımı sporcularından Tuğba Yeni, damga vurdu. Başarılı sporcu, yüksek atlama kategorisinde yaptığı 1.66'lık derece ile Türkiye birincisi oldu ve altın madalya kazandı.

Türkiye birincisi olarak Haziran ayında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek Avrupa Takımı Seçmeleri'ne katılmaya hak kazanan Tuğba Yeni, Bakü'de yapılacak seçmelerde başarılı olması halinde, Ağustos ayında Çin'de gerçekleştirilecek ‘Yıldızlar Dünya Olimpiyatları'nda' Avrupa Takımı ile ülkemizi temsil edecek.

Osmangazi Belediyepor Kulübü Atletizm Takımı'nın bir diğer başarılı sporcusu Dilan Erdemir de, Trabzon'da yapılan Yıldızlar Ferdi Türkiye Şampiyonası sırıkla yüksek atlama kategorisinde 3.10'luk derecesiyle Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza attı.

CİHAN

Yorumlar