Osmangazi Belediyespor 3 oyuncuyla sözleşme yeniledi

BURSA (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig'de mücadele eden Osmangazi Belediyespor, pivot Sibel Gündoğdu, kaleci Yaren Berfe Göker ve sol kanat oyuncusu Buse...

Google Haberlere Abone ol
Osmangazi Belediyespor 3 oyuncuyla sözleşme yeniledi


BURSA (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig'de mücadele eden Osmangazi Belediyespor, pivot Sibel Gündoğdu, kaleci Yaren Berfe Göker ve sol kanat oyuncusu Buse Erdoğan ile birer yıllık sözleşme yeniledi.

Osmangazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 3 oyuncu için imza töreni gerçekleştirildiği bilgisi verildi. Açıklamaya göre, törende konuşan Osmangazi Belediyespor Genel Sekreteri Cihat Yusufoğlu, "Geçtiğimiz yıl ilk kez mücadele ettiğimiz Süper Lig’de play-off mücadeleleri sonunda ligde kalmayı başardık. Önemli bir tecrübe kazandık. Artık hedefimiz daha büyük. Önümüzdeki sezonu ilk 5 sıra içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz. İddialı bir takım kurmak adına iç transfere odaklandık. Bu doğrultuda kadromuzdaki 3 oyuncumuz ile sözleşme yeniledik. Hem kulüp hem de sporcular adına hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yeniden Osmangazi Belediyespor forması giyecekleri için heyecanlı olduklarını belirtilen Sibel Gündoğdu, Yaren Berfe Göker ve Buse Erdoğan'ın da takımlarının başarısı için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirttikleri bildirildi.

Yorumlar