Osmangazi Bayan Judo Takımı Süper Lig’de

Bursa merkez Osmangazi Belediyespor Bayan Judo takımı, Ankara’da düzenlenen 1. Lig final müsabakaları sonunda oynadığı tüm maçları kazanarak süper lige yükseldi.

Google Haberlere Abone ol
Osmangazi Bayan Judo Takımı Süper Lig’de

Bursa merkez Osmangazi Belediyespor Bayan Judo takımı, Ankara’da düzenlenen 1. Lig final müsabakaları sonunda oynadığı tüm maçları kazanarak süper lige yükseldi.

Ankara’nın ev sahipliği yaptığı 2013 Judo 1. Lig sezonu final müsabakalarına Osmangazi Belediyesi damgasını vurdu. 4 etaptan oluşan 1. Lig müsabakalarında 10 takımla karşılaşan Osmangazi Bayan Judo takımı sporcuları, Ankara’daki finallerde Antalya Yolspor ve Konya Seydişehirspor takımları ile mücadele etti. Son derece zevkli geçen müsabakalar sonunda Osmangazi’nin bayan judo takımı sporcuları, maçları 6-1 ve 5-2 kazandı.

Sezona iddialı giren ve 4 etap sonunda takım olarak ligi namağlup tamamlayan Osmangazi Belediyesi Bayan Judo takımı, 10’da 10 yaptığı maçlar sonunda ligi namağlup tamamladı. Önümüzdeki sezon Türkiye Judo Süper Ligi'nde, Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediye, İzmir Büyükşehir Belediye, Kocaeli Büyükşehir Belediye gibi birbirinden zorlu rakipler ile mücadele edecek.

Osmangazi’nin genç antrenörü Şeyda Bayram, yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz yıl büyük bir talihsizlik sonucu düştüğümüz Süper Lig'e, bir yıl aradan sonra yeniden döndük." diyerek, şunları söyledi:

"Şampiyonluk parolasıyla başladığımız 1. Lig’i namağlup tamlayarak, yeniden Süper Lig'e dönmenin gururunu yaşıyoruz. Başarımızın sırrı tabi ki sadece bizim çalışmalarımız olamaz. Maddi ve manevi her koşulda yanımızda olan, Osmangazi Belediye Başkanımız sayın Mustafa Dündar’a, verdiği maddi ve manevi destekler için sonsuz teşekkür ediyoruz. Osmangazi’yi, önümüzdeki yıl süper ligde de başarıyla temsil edeceğimize inanıyorum."

Bayram, Ümitler Avrupa, Avrupa Gençlik Olimpiyatları ikincisi Rabia Şenyayla, Avrupa Şampiyonası 3’üncü Melisa Çakmak ve İlayda Seyis gibi isimlerin yer aldığı Osmangazi Bayan Judo takımının, süper ligde Bursa’yı başarıyla temsil edeceğini sözlerine ekledi.
CİHAN

Yorumlar