Oryantiring milli takım aday kadrosu kampa girdi

- Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından uluslararası müsabakalara katılacak milli sporcuları belirlemek amacıyla yapılan milli takım seçme kampı, Bursa’da başladı

Google Haberlere Abone ol
Oryantiring milli takım aday kadrosu kampa girdi

BURSA (AA) - Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından uluslararası müsabakalara katılacak milli sporcuları belirlemek amacıyla yapılan milli takım seçme kampı, Bursa’da başladı.

Türkiye Oryantiring Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, milli takım aday kadrosu Dünya Oryantiring Şampiyonası (WOC), Dünya Gençler Oryantiring Şampiyonası (JWOC), Avrupa Yıldızlar Şampiyonası (EYOC) ve Akdeniz Ülkeleri Oryantiring Şampiyonasına (COMOF) hazırlanmak amacıyla Uludağ Hüseyinalan ile Keles Kocayayla'da kamp gerçekleştirecek.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Basın Kurulu Başkanı Harun Altan, 22 Haziran'a kadar devam edecek milli takım kampına 23'ü kadın toplam 53 sporcunun katıldığını söyledi.

Kampın milli takım seçme niteliği taşıdığını belirten Altan, gençler kategorilerinde hem teknik anlamda zorlayıcı hem de kuvvet çalışmalarıyla arazi ve harita eğitimlerinin yapılacağını, 22 Haziran'a kadar Uludağ Hüseyinalan köyü ve Keles Kocayayla bölgelerinde kamp yapacaklarını kaydetti.

Milli takımın 24-26 Haziran'da Sırbistan'da yapılacak olan Akdeniz Ülkeleri Oryantiring Şampiyonasına katılacağını ifade eden Altan, geçen yıl İsrail’de yapılan şampiyonada takım halinde üçüncü olduklarını, bu sene de millilerden daha üst düzey başarı beklediklerini sözlerine ekledi.







Yorumlar