Orta Asya'yı da FIFA 2014 Dünya Kupası heyecanı sardı

Saran Medya Orta Asya Ülkelerine FIFA 2014 Dünya Kupası medya haklarını pazarlayacak spor içeriği anlamında Türk medya sektöründe yüzde 60 pazar payına sahip Saran Medya, geçtiğimiz günlerde FIFA ile bir anlaşma imzaladı. Anlaşmaya göre...

Google Haberlere Abone ol
Orta Asya'yı da FIFA 2014 Dünya Kupası heyecanı sardı

Saran Medya Orta Asya Ülkelerine FIFA 2014 Dünya Kupası medya haklarını pazarlayacak

spor içeriği anlamında Türk medya sektöründe yüzde 60 pazar payına sahip Saran Medya, geçtiğimiz günlerde FIFA ile bir anlaşma imzaladı. Anlaşmaya göre Saran Medya; Kırgızistan, Tacikistan, Türkmenistan ve Özbekistan gibi Orta Asya ülkelerinin FIFA 2014 Dünya Kupası medya haklarının tek yetkili şirketi olacak.

Dünyanın en önemli şirketleriyle yaptığı anlaşmalar sonucunda elde ettiği içerikleri ulusal ve yerel TV kanallarına sağlayan Saran Medya, bu yıl düzenlenecek FIFA 2014 Dünya Kupası’nın Orta Asya ülkelerinde uydu, karasal, mobil ve kablolu platformlarda dağıtım hakkına sahip oldu. Kırgızistan, Tacikistan, Türkmenistan ve Özbekistan gibi Orta Asya ülkelerini kapsayan bu anlaşmada, ayrıca bu sene FIFA U-20 Kadınlar Dünya Kupası da yer alıyor.

FIFA 2014 Dünya Kupası dağıtım haklarının Saran Medya’ya verilmesiyle ilgili olarak açıklama yapan Spor Grup Başkanı Selim Usta, "FIFA Dünya Kupası 2014 Brezilya’nın yayın hakları dağıtımının Kırgızistan, Tacikistan, Türkmenistan ve Özbekistan gibi Orta Asya ülkelerine sağlanması hususunda FIFA ile ortaklık yapmaktan gurur duyuyoruz." diyerek, şöyle konuştu:

"Ekibimizin azimli çalışmaları sonrası aldığımız FIFA 2014 Dünya Kupası yayın hakları için, en iyi ve en geniş yayını yapacağımız konusunda güvenim sonsuz. Bu haklara istinaden FIFA ile olan ortaklığımız, Saran Medya’nın bu bölgedeki spor ve eğlence konularındaki liderliğini sürdürdüğünün altını çiziyor. Bizler de bu anlamda portföyümüzü güçlendirmeye ve geliştirmeye her zaman devam edeceğiz."

CİHAN

Yorumlar