Orman'dan açıklamalar!

TRT Spor' açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena ile ilgili olarak “Yavaş yavaş çatıyı kaldırmaya başlayacağız. Ardından zemine gireceğiz. Allah nasip ederse, 20 Eylül'de bitirmek istiyoruz. Artık sonuna geldik. Bir an önce UEFA Kupası'nı buraya getirmek istiyoruz” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Orman'dan açıklamalar!
 Orman'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Dedikodu ve yalanla birçok haber çıkıyor. İnternet üzerinden yalanla örgütlüyorlar. Bizim çalışmaya ihtiyacımız var. Bunlar taraftarımızı üzüyor. Tabii ki statla ilgili birçok sıkıntı çıkıyor ama bunları hallediyoruz. Burası Türkiye'nin en iyi lokasyonlu stadı. Beşiktaşlılar rahat olsunlar; ben ve arkadaşlarım burada. 600 kişi ile inşaatta çalışıyoruz. Ay sonunda daha fazla işçi olacak.

Akaretler'deki binadan stadımıza geçeceğiz, orayı da kiralayacağız. Turistleri de buraya çekmek istiyoruz. Konserler olacak. Yaşayan bir stat oluşturmak istiyoruz. -Stadımızın içinde bedavaya internet olacak.

Kulüpler Birliği'yle konuştuktan sonra federasyona başvuruda bulunacağız. İlk 3-4 maçımızı deplasmanda oynamak istiyoruz. Yatırım yapıyoruz ama camia bize borç artıyor diye kızıyor. Kongrede çıkıp “Büyük Beşiktaş taraftarına selam olsun” diyorlar.

Biz neyiz, Ugandaspor'u mu tutuyoruz? O konuşan çocukların yaşı kadar benim tribün geçmişim var. -Seçim sandığını ortaya koyacağız. Kongrede eleştirenler
lütfen aday olsunlar. Eylül ya da Ekim gibi seçime gidebiliriz.

Ahmet Nur Çebi ile hiçbir sorunumuz yok.

Yıldırım Demirören'in aday olmasını destekledik. Diğer adayların projelerini de henüz ortaya koymadı.

Şenol Güneş kadrosunu kurmak için çalışıyor. Tatildeydi, dün buluştuk. Transfer işlerini de konuştuk. 
Geçen sene yardımcı antrenör konusundan çok çektik. Tamer Tuna kendisini çok geliştirmiş biri. Çok beğendiğim insan. Beşiktaş'ta çalışmasını istiyorduk. Şenol Hoca da onay verdi. 

A Takım ile koordinasyonu sağlayacak bir sportif direktörü atayacağız.

Konoplyanka'yı 2-3 defa canlı izlemeye gittim. Ortada henüz somut bir şey yok. Başka oyuncularla da ilgileniyoruz o bölge için.

Birçok oyuncu için teklifler alıyoruz. Demba Ba için de teklifler geldi ama oyuncu da isterse, Beşiktaş'ın menfaatlerine uyarsa ve ondan daha iyisini alacaksak transfer olabilir. 2-3 bölgede transfer yapmaya ihtiyacımız var. Toplama takım oluşturamayacağız.

Bilic ağlayarak gitti




Bilic buradan ağlayarak gitti. İki kızım onları uğurlamak için havaalanındaydı. Çok iyi anılar bıraktı. Şölenle geldi, şölenle de gitti. Allah yolunu açık etsin. İnşallah başarılı olur. Beşiktaş'ın kapısı da ona açıktır. -Yeni nesil malesef sanal yetişiyor. Biz sokakta oynardık, dayak yer dayak atardık. Şimdi gençler sanal ve yalan bir dünyada.

Yorumlar