Orman: Atılım yapmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah - beyazlı camiaya birlik olma çağrısında bulunarak, "Bu amaçla, yönetim olarak, her türlü yeni atılımı yapmaya devam edeceğimizden de kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Google Haberlere Abone ol
Orman: Atılım yapmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah - beyazlı camiaya birlik olma çağrısında bulunarak, "Bu amaçla, yönetim olarak, her türlü yeni atılımı yapmaya devam edeceğimizden de kimsenin şüphesi olmamalıdır." dedi.

Başkan Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’nin Şubat ayı sayısında taraftarlara ve camiaya seslendi. Beşiktaş'ı üstün kılan en büyük özelliğin, sahip oldukları kültür ve yaşattıkları değerler olduğunu dile getiren Fikret Orman, "Bizler emeğe saygı duyan, dürüstlüğü ve hak etmeyi öne çıkaran bir geleneğe sahibiz. Bizim mazimizde tartışmalı başarılar veya şampiyonluklar yerine, herkesin takdir ettiği haklı başarılar, efsaneleşmiş şampiyonluklar vardır. Bu nedenle Beşiktaşlılık, başı dik durmanın verdiği haklı bir gururu temsil eder. Bu haklı gurura ve Beşiktaş tarihine yeni şampiyonluklar eklemek, kalıcı eserler bırakmak en temel amacımızdır. Hedeflerimize ulaşmak için özellikle sizlerden isteğim, birlik ve beraberlik içerisinde kulübümüze ve takımlarımıza destek olmanızdır. Bu amaçla, yönetim olarak, her türlü yeni atılımı yapmaya devam edeceğimizden de kimsenin şüphesi olmamalıdır." ifadelerini kullandı.

Orman, yönetime geldikleri günden itibaren kulübün gelirlerini artırmak, takımların gücüne güç katmak için sponsorluk çalışmalarına büyük önem verdiklerinin altını çizerek, şöyle devam etti: Sponsorluklarla daha kuvvetlenen kurumsal olarak itibarını yükselten Beşiktaş’ın şampiyonluklar yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bildiğiniz üzere ana sponsorlarımızdan birisi olan Adidas ile 2009 yılında başlayan serüvenimizin 2019’a kadar devam etmesi kararını aldık. 2009 yılında beş yıl için 3 milyon dolar olarak gerçekleştirilen anlaşma, beş yıl için 25 milyon dolar olarak revize edildi. Bundan sonra Adidas sadece futbol takımımıza değil basketbol takımımıza da ürün tedarik edecek ve Beşiktaş ürünleri yurt dışındaki Adidas mağazalarında da satılacak.

Yine önemli bir sponsorluk anlaşmamızı, Koç Topluluğu Şirketleri ile beş yıllık olarak imzaladık. Tekrar Beko ile Beşiktaş’ın buluşması, bizim gibi geçmişe önem veren bir kulüp için çok önemlidir. On yıl aradan sonra tekrarlanan bu iş birliği, futbol takımı forma sırt, erkek hentbol takımı ve tekerlekli sandalye basketbol takımımızı kapsıyor. Önümüzdeki sezondan itibaren Beko, futbol takımımızın forma sırt sponsoru olacak. Üst üste şampiyon olan, başarıları ile göğsümüzü her zaman kabartan erkek hentbol takımımız için, Aygaz grubu markalarından Mogaz Otogaz ile ilk kez bir sponsorluk anlaşması yapılması şahsıma ayrı bir mutluluk veriyor. Yine geçen sene tekerlekli sandalye basketbol takımımıza sponsor olan RMK Marine ile bu sezon da anlaşmamız devam ediyor.

Bahçeşehir Koleji ile imzaladığımız anlaşma kapsamında da, 2013/2014 sezonunun ikinci yarısında futbol takımımızın şortlarında kurumun amblemi yer alacak.
Adidas’a, Koç Topluluğu Şirketleri’ne ve Bahçeşir Koleji’ne kulübümüze katkılarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Bu iş birliklerinin kulübümüze ve sponsorlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Fikret Orman, "Beşiktaş için hedeflerimiz, hayallerimiz bitmez. Kulübümüze hizmet etmekten başka beklentisi olmayan bizlerin tek isteği, Beşiktaş’ın aydınlık yarınlarıdır. Siz büyük Beşiktaşlılar’ın desteği ile kulübümüz hedeflerine, çok daha güzel günlere ulaşacaktır. Şanlı tarihimize yeni başarılarımızı sizlerle birlikte yazacağız." diyerek yazısına son verdi.
CİHAN

Yorumlar