Onur İncehasan: Trabzonspor olarak hedefimiz şampiyonluk

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Onur İncehasan, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.İstanbul'da gerçekleşen Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 futbol sezonunun fikstür çekimine katılan yönetim kurulu üyesi İncehasan, basın...

Google Haberlere Abone ol
Onur İncehasan: Trabzonspor olarak hedefimiz şampiyonluk

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Onur İncehasan, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

İstanbul'da gerçekleşen Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 futbol sezonunun fikstür çekimine katılan yönetim kurulu üyesi İncehasan, basın mensuplarının gündemle ilgili sorularını cevaplandırdı.

Yeni sezonun herkese hayırlı olmasını dileyen Yönetim Kurulu Üyesi Onur İncehasan, "Bu sezon bizim için İnşallah başarılı olacaktır. Tüm hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Hedefimiz şampiyonluktur. İlk maçımızı deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile oynayacağız. Ardından kendi sahamızda Fenerbahçe ile karşılaşacağız. İyi bir dağılım oldu diyebilirim." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Derbileri erken haftalarda oynayacaksınız ?" sorusuna ise İncehasan, "Tüm takımlar sezon başlayana kadar hazır hale gelecektir. Derbilerin erken haftalarda olması bir dezavantaj olmayacaktır." şeklinde cevap verdi.

Transfer çalışmalarının teknik heyetin raporu doğrultusunda devam ettiklerini ifade eden Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi, "Gelecek sezon yabancı statüsü 5+3 olacak. Biz de bu nedenle kadromuzda değişim dönüşmeleri yapıldı. Takviye çalışmalırı sürüyor. Yabancı kontenjanı boşaldıkça tranfser yapacağız." dedi.

Olcan Adın'ın takımda kalması için tüm girişimleri yaptıklarını ancak yıldız oyuncunun takımdan ayrılmak istediğini kaydeden İncehasan, "Olcan'a yeni takımında başarılar diliyoruz. Kalmasını istedik ama o gitmek istedi. Önemli olan kulüplerin devamıdır. Olcan'ın yerini doldurmak için çalışmalarımız devam ediyor." diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN

Yorumlar