Ontivero: Galatasaray'a gelerek bir rüya gerçeğe dönüştü

Galatasaray'ın genç oyuncusu Lucas Ontivero, sarı - kırmzıılı kulübe gelerek bir rüyanın gerçeğe dönüştüğünü söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ontivero: Galatasaray'a gelerek bir rüya gerçeğe dönüştü

Galatasaray'ın genç oyuncusu Lucas Ontivero, sarı - kırmzıılı kulübe gelerek bir rüyanın gerçeğe dönüştüğünü söyledi.

Galatasaray'ın Arjantinli yeni transferi Lucas Ontivero, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Kendisini iyi hissettiğini belirten Ontivero, "Ama biraz zamana ihtiyacım var takımı ve arkadaşlarımı tanımak için. Her gün tanrıya şükrediyorum. Çünkü herkesin hayalidir böyle bir grupla çalışabilmek. Hoca anlamında hem de futbolcular anlamında. Çok şükürler olsun ki onlarla beraberim. Her gün onlardan birşeyler öğrenip avantaj sağlamak istiyorum." diye konuştu.

Sahada oynamak istediği yer hakkında da bilgiler veren genç oyuncu, "Oynamak istediğim yer biraz daha ön taraf dünkü maçtaki gibi. Biraz daha serbest oynamak istiyorum daha iyi hissediyorum o zaman kendimi. Ama diğer taraftan sonuçta hoca nereye uygun görüyorsa orada oynamaya hazırım." şeklinde konuştu.

Ontivero, dünya futbolunda örnek aldığı isimler için, "Şuan için Tevez ama bütün genele bakılınca Maradona tabiki. Ama ben sonuçta kendim olmak istiyorum. Kendi futbol tarzımla kendim birşeyler yapmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Hazırlık kampında takımda olamadığı için bazı şeylere adım adım yaklaşmak gerektiğini vurgulayan Arjantinli oyuncu, "Şuanda bir rüya gerçekleşti ve Galatasaray'dım. Ama hazırlık kampını takımla birlikte geçiremedim. O yüzden adım adım antrenmanlarda yüzde yüzümü vererek adepte olmaya çalışıyorum." dedi.

Mancini ile ilişkileri için Ontivero; "Her oyuncuyla konuştuğu gibi benimle de konuşuyor. En yakın örneği dün yaşandı. Antalyaspor maçında Mancini benim fazla geriye gelmemi istemedi, ofansif oynamamı ve ileride kalmamı söyledi." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar