Önemli bir maçtan 3 puan aldığımız için mutluyuz

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu önemli bir maçtan aldıkları 3 puan nedeniyle mutlu olduklarını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Önemli bir maçtan 3 puan aldığımız için mutluyuz

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu önemli bir maçtan aldıkları 3 puan nedeniyle mutlu olduklarını belirtti. Kutlu, PTT 1. Ligi'nde 3-1 kazandıkları Fethiyespor maçı sonrası yaptığı açıklamada son bir haftada 3 tane zorlu maçtan çıktıklarını söyledi.

Şampiyonluğa oynayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından 2 gün sonra TKİ Tavşanlı Linyit maçına çıktıklarını anlatan Kutlu, şöyle konuştu:

"Bugünde yine tehlikeli son Adanaspor maçı hariç cıkışta ve iyi oynayan bir takımla oynadık. Tabi bu maçlarda bizim hedeflediğimiz 7 puandı, ancak Tavşanlı Linyit maçında bizim düzeyimizdeki bir takıma yakışmayacak bir sonuçla dönmüştük. Bu da oyuncularımızda gerginlik ve stres oluşturmuştu."

Fethiye maçının geneline baktıkları zaman 2-0'dan 2-1 olana kadar oyun olarak iyi bir takımlarının sahada bulunduğunu ifade eden Kutlu, "2-1'den sonra duran toptan yediğimiz bir gol sonrası oyuncularımız üzerinde biraz galibiyeti koruma telaşı hakim oldu. Pozisyon vermedik ama rakibimiz son 20-25 dakika bizden daha üstün gözüktü. Ama yakaladığımız bir kontra pozisyonda da 3-1'lik bir skorla sahadan ayrılmasını bildik. Önemli bir maçtı bizim için. Karşımızda lige tutunmak isteyen tehlikeli bir takım vardı. Maçın büyük bir bölümünde iyi oynadık. Kazanmasını da bildik. Şimdi önümüzdeki önemli maçlara konsantre olup sene sonunda Süper Lig'e çıkmak istiyoruz." diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu futbolcuları Nurulllah ve Efe Halil ise maçı kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

İPEKOĞLU: ENTERESAN BİR MAÇ OLDU

Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise yaptığı açıklamada, genel anlamda maçı enteresan olarak değerlendirdi. Oyunun ilk bölümünde 4-5 tane güzel atak geliştirdiklerini anlatan İpekoğlu, "Sayısal olarak rakip takımın savunmasını eksik yakaladık. Ama pasları maalesef doğru kullanamadık. 2-0 mağlup duruma düştüğümüz ana kadar Mersin İdmanyurdu'nun posizyonu yoktu. İki ölü toptan gol yedik." dedi.

Ölü topların Türk futbolunun sıkıntısı olduğunu vurgulayan İpekoğlu, "Biz de maalesef bu görüntüyü saha içinde verdik. Özellikle adam takibinde ciddi sıkıntılar yaşanıyor Türk futbolunda. Bunun sonunda da 2-0 geriye düştük. Dana sonra ofansif anlamda bütün tedbiri aldık, saha içinde de taktik değişiklik yaparak 2-1'i bulduk. 2-2'yi de bulabilirdik. Ancak oyunun son bölümünde rakip alanda sayısal olarak fazla olmamız nedeniyle savunmada az adamla yakalandık 3. golü yedik. Oyuncularımız buraya getirdi bundan sonra da düşmeme adına gereğini yapacaklardır." diye konuştu.

Fethiyesporlu futbolcular Kenan Karışık ve Tunay Acar ise kötü oynamadıkları maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söylediler.
CİHAN

Yorumlar