Önder Özen: İstifa ettim ve sebebi transfer politikası değil

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, istifa ettiğini, sebebinin ise asla kulübün transfer politikası olmadığını söyledi.Bugün öğleden sonra Akaretler’deki kulüp binasına gelerek istifasını yönetim kuruluna sunan Önder Özen...

Google Haberlere Abone ol
Önder Özen: İstifa ettim ve sebebi transfer politikası değil

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, istifa ettiğini, sebebinin ise asla kulübün transfer politikası olmadığını söyledi.

Bugün öğleden sonra Akaretler’deki kulüp binasına gelerek istifasını yönetim kuruluna sunan Önder Özen çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulundu. Özen, burada yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:

"İyi kötü birçok şey yaşadık. Ve ayrıca şu da unutulmasın ben burada gururla görev yaptım. Sayın başkan Fikret Orman'a ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Bu büyük camiada bana bu ailenin üyesi olma şansı verdikleri için de teşekkür ederim. Ortada bir başarısızlık varsa bu bana aittir. Başarılar da tüm teknik ekip ve futbolculara aittir. Artık yolun sonuna geldik. Az önce istifa dilekçemi verdim. Görevimden ayrılmak istediğimi söyledim. Güzel, olgun bir görüşme oldu. Dostluğumuz devam ediyor. Dostça geldim, dostça ayrlıyorum. Sarılarak öpüşerek ayrıldım çünkü veda kolay bir şey değil.

Kulüpten bir talebim olup olmadığnı sordular. Olmadığını söyledim. Bana alacaklarımı teklif ettiler ama kabul etmedim. Bu konunun çok sorgulanmaması benim için ve kulübüm için daha iyi olacaktır. İnsanlar gelip geçer. Buradan çok değerli insanlar geldi ve geçti. Dimdik ayakta olan Beşiktaş Kulübü'dür. Bana destek olanlar var, hepsine teşekkür ederim. Ben Beşiktaş'ın menfaatleri gereği bu konunun irdelenmesini istemiyorum. Bu hassasiyeti herkesten beklemek hakkımdır.

Burada bugün veda etmek gerekmiş. Beşiktaş'ın yolu açık olsun. Bu takım iyi şeyler yapacaksa yapacaktır ben de bundan guru duyacağım. İstifa sebebim asla kulübün transfer politikası değildir."

YALÇIN KONUSU İLE DE İSTİFANIN ALAKASI YOK

Futbol Genel Direktörü Önder Özen, istifa etme durumumun sebepleri arasında Kasımpaşa’dan alınması gündem de olan ve İngiltere kampından son anda İstanbul’a geri dönen Yalçın konusunun alakası olmadığını söyledi. Önder Özen, şöyle devam etti:

"Yalçın transferi nedeniyle ayrılmadık. Benim bu düşüncem vardı. Daha taze, daha dinamik bir çalışma ortamının olması için böyle bir karar verdim. Şu anda o dinamik yapı içerisinde çok fazla yer bulamadığımı düşündüm. Ben sabah koltuğa oturduğumda oradan hiç kalkmayacakmış gibi işime bakarım. Ancak her zaman gidecekmiş gibi çanta da hazır olmalı. Futbol böyle bir şey işte."

BİLİC İLE HENÜZ KONUŞMADIM

Önder Özen, teknik direktör Slaven Bilic ile daha görüşme yapmadığını daha sonra kendisini arayarak bir veda konuşması yapacağını söyledi. Özen, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Henüz Bilic ile konuşmadım. Arayıp ona başarılar dileyeceğim. İlerleyen dönemlerde mutlaka sahada olacağız. Başka camiadan gelmiş bir yabancıyı aralarına aldıkları için taraftarlara da teşekkür ediyorum. Hakları ödenmez."

DEMBA BA GELİR GELMEZ BİRŞEY DİYEMEM

Önder Özen son olarak, transferi gündemde olan ve bonservisi Chelsea Kulübü’nde olan Demba ba için ise, "Demba Ba değerli bir oyuncu. Bu tip oyuncular Beşiktaş'a daha önceleri gelmiştir. Ama şu an kendisi buraya gelir gelmez ona ben birşey söyleyemem. Ancak Beşiktaş'a her zaman değerli oyuncular gelir." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar